2017. január 19., csütörtök

And how are you feeling now?

Ma már ezerszer jobb a kedvem, amire meg is van az okom, meg a nap is jól indult. Nincsen első két órám, úgyhogy van egy kicsi időm itthon kavarni, elvittem a kiskutyát, tankoltam, beraktam egy mosást, csináltam reggelit. 


Tegnap úgy találkoztunk, hogy mindketten nagyon éhesek voltunk, úgyhogy autóba ültünk, és elmentünk Dunakeszire egy olyan hamburgerezőbe, ahol díjnyertes hambik vannak, és megkérdezik, mennyire legyen átsütve a husi. Pulled pork szendvicset ettem, amit életemben először úgy 2 éve Pillával, és azóta a kedvencem. Nem mindig találom el a saját ízlésemet, vagyis van, hogy berendelek valamit, és aztán inkább a vacsipartnerem ebédje után ácsingózom, de most úgy éreztem, hogy a világon semmi nem lehetett volna finomabb ennél a szendónál (avagy hunger is the best sauce). Amúgy pulled pork (nagyon ízes, édeskés, fűszeres, hosszan pácolt és sütött husi) van a tesco fine food szekciójában, és nem is annyira drága, lehet, hogy veszek, és megpróbálom reprodukálni otthon. 

1 megjegyzés:

  1. van egy ilyenem: http://bbgabka.blog.hu/2016/11/05/robbantott_rofi_bagelben
    nem bbq szosszal van ugyan, de a recept jo, kiprobaltam es azt a visszajelzest kaptam, hogy ilyet csinalhatok minden nap

    VálaszTörlés