2017. március 26., vasárnap

It's over

Hát erről beszélek, hogy én más ember vagyok nyáron, mint télen. Szerintem úgy tavaly ősszel lehetett utoljára ilyen aktív hétvégém, mikor ennyi mindent csináltam, mint most. 

Ma egész nap dolgoztam, készen lettem, szerintem szuperjó lett, (a régi, elavult, béna szóbeli érettségi feladatsor feladatait aktualizáltam, írtam át teljesen). Igazából nem bántam meg, hogy elvállaltam, és jobb volt így, egyedül csinálni (nem, mintha bárki nagyon akart volna segíteni), mert így legalább nem kellett egyezkednem senkivel, és olyan lett, amilyenre én szerettem volna. Nagy munka volt, de most egy pár évig nem kell hozzányúlni.

Fél órát volt itt ma Phoebe, mert miután elolvastam az Ovét, megvettem, hogy kölcsön tudjam adni mindenkinek. Tudom, hogy hatásvadász és csöpögős, de én annyit nevettem meg sírtam rajta, hogy szeretném, ha mindenki elolvasná, akit szeretek. Anyu és apu már kivégezték, most Phoebe vitte el, aztán majd terítem még tovább.



A héten végre nem lesz plusz munkám, csak a suli meg a magánóráim, viszont ez lesz a durvább hetem. Meg lesz fodrász, meg edzések, próba, Budapest, meg remélem egy újabb jó kis hétvége is. 

Viszont megbeszéltem magammal, hogy ma 10-kor lefekszem és megpróbálom kialudni magam, úgyhogy rohanok zuhanyozni és fogat mosni. Csók!

5 megjegyzés:

  1. És filmként is nagyon szerethető!:)

    VálaszTörlés
  2. én is körbeadtam ezt a könyvet! annyira jó egy darabka lélekmelengetést adni azoknak, akiket szeretsz :)

    VálaszTörlés
  3. Már szemeztem vele, de akkor most el is olvasom :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom Ovét! :) Backman könyveivel mindig úgy voltam, hogy féltem elolvasni a következőt, mert hátha nem lesz olyan jó, de aztán mindig felül is múlta az előzőt. Ennek értelmében Britt-Marie a kedvencem tőle, Ové a második, a nagymamás pedig a harmadik, de amúgy mindhárom szuper és imádnivaló. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi az ajánlást, megvettem, olvasom, imádom 😃

    VálaszTörlés