2017. március 17., péntek

Stuff

Annyira jó, hogy péntek van. Már csak március második fele, meg az április (amiben lesz pár nap húsvéti szünet) lesz húzós. Májusban a végzős osztályaim már nem jönnek, ami azt jelenti, hogy onnantól jóval kevesebb órám lesz, sokkal lazább lesz minden napom.

Hétfőn, kedden nagyon szép idő volt, szerdán didergősen, metszően hideg és szeles, tegnap és ma napsütés, melengetés, hétvégére pedig újra hideget ígérnek, esőt és szelet. De hát komolyan már. Bicajtúrázni szeretnék a Dunakanyarban. Tudom, mit sírok az időjárás miatt. Csak az a baj, hogy így megint nagy a veszélye, hogy beveszem magam a kanapéra, és sorozatokat nézek, van most úgyis, amire kíváncsi vagyok. Pedig végre itt a tavasz, annyi mindent kellene csinálni. 

Phoebe-nek ma van a születésnapja, este összefutunk páran (én remélem, hogy a kedvenc hamburgerezőmben-fröccsözőmben, mert most már tényleg muszáj hambit meg káposztasalátát ennem). Elmentem a DM-be, és válogattam neki Alverde cuccokat, pont a piperéken nagyon szokott spórolni, szóval szerintem örülni fog. Ő még nincs 30, és gyönyörű az arcbőre, szóval egészen más kell neki, mint nekem, de találtam szuper arckrémet, testápolót, meg még apróságokat. Annyira jó dolgok vannak, arcradír, arclemosó, nagyon finom illatú minden, legszívesebben mindent kipróbálnék, és hát más márkákhoz képest fillérekbe kerül. 

Ma a fehér bőr tornacipőmet vettem fel, a gyerekek azt mondták, hogy fogkrémmel-fogkefével kell tisztítani. Mindig tanul az ember, ki fogom próbálni.

Ja, és én nem nagyon szeretem a Túró Rudit, nem tudom, miért. Túl édes, étcsokis, indokolatlan, egészségtelen nasi, nem az én világom - meg azért sem szoktam ilyesmit venni, vagy tartani itthon, mert 5 perc alatt megeszem. De most nagyon kíváncsi lettem, és hazafelé vettem joghurt bevonatú, csökkentett cukortartalmú rudikat. A gyümölcsösek mű-ízűek és felejthetőek (szívesen), de a natúr nagyon-nagyon-nagyon finom, azt mindenképp próbáljátok ki.


12 megjegyzés:

  1. Nahat, jo tudni, hogy nem en vagyok az egyetlen, aki nem szereti a turo rudit :))
    A szeles idojarasrol meg hosszasan tudnek panaszkodni, de ilyenkor igyekszem arra gondolni, hogy esovel egyutt meg rosszabb lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Mióta ajánlottad,én is feltankoltam Alverde cuccokból.A férjem is kénytelen ezeket használni.:D
    Legutóbb már magától ment a plc felé,hogy kipróbálja a tusfürdőt is.Nagyon bejött az is neki.De ha tudnád az e-bay-ről milyen kincseket lehet beszerezni...;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az a baj, ugye, hogy nem minden jó, pl. az olajos, kétfázisú, vízálló sminkre való lemosó nem szedi le a vízálló sminket, meg a dezodorjaik is totál hatástalanok. De fogok ezzel-azzal próbálkozni.

      Törlés
    2. Sminklemosóból nekem eddig csak a Vichy krémese vált be.
      A lötyik meg a kétfázisúaknál is úgy érzem mintha tépnék a pilláimat lemosáskor.

      Törlés
  3. Hát ami nagyon bejött az a csigakrém.:D
    1900Ft-ért itt van.Azért az sokat elmond,hogy első reggel mikor használtam,rögtön megjegyezték,hogy milyen kipihentnek látszom.Megnézem a pontos nevét,este megírom.
    Most éppen egy fekete teás hidratálótól vagyok elájulva.TONYMOLY temék,ez picit drágább.De ezek a koreából származó krémek csodajók.

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Pontosan mi is ez a CSIGAkrém?? :)

      Törlés
    2. Állítólag a csigaváladék (fujjjjjjj) sejtmegújító hatásán alapul.Nem ástam bele magamat nagyon.
      Pattanások,hegek,szarkalábakra jó.
      A tapasztalatom annyi,hogy tényleg símítja a ráncokat és mikor elkezdtem használni volt egy piros foltom még egy herpesz nyoma.Na az pár nap alatt eltűnt.:)
      Itthon is kapható horror áron.Az enyém Koreából jött.;D

      Törlés
    3. Huuu, sose hallottam ilyesmiröl :o

      Törlés
    4. Ezért vannak a beauity bloggerek.:D
      Különben én sem tudnék ilyeneket.
      Már előre kipróbálják neked a cuccokat.;)

      Törlés
  5. mizon csigakrém nekem is megvan :) tényleg beauty szekció vagyok.

    VálaszTörlés