2017. április 2., vasárnap

Helyzetjelentés

Tegnap este 11 körül értem haza, és éjfél körül kerültem ágyba, mégis, valami nyomasztó álom miatt fél4 körül felébredtem és nem tudtam visszaaludni. Egy darabig forgolódtam, de annyira rossz érzés volt, hogy fogtam magam és felkeltem. Úgyhogy 7-re már kész voltam mindennel, amire a hét során fontos teendőim (?) miatt nem volt időm: rendet raktam, kitakarítottam, mostam egy adagot, kisuvickoltam a hűtőt, írtam bavásárlólistát, megnéztem egy csomó Grace klinika, Jóbarátok és Hupikék törpikék és Balu kapitány (!) részt, írtam blogot, ittam 4 bögre hársfateát és reggeliztem is. Igaz, most kezdek nagyon fáradt lenni, de most elszaladok bevásárolni, majd alszom ebéd után. Milyen praktikus lenne, ha működnék csupán napi 3-4 órával. 

  • Örülök: ...végre nyílnak a virágok a kertben, ilyenkor mindig van a vázáimban néhány szál tulipán, jácint és nárcisz. És mindhárom orgonafa is csupa rügy, nagyon várom, hogy kipattogjanak.
  • Ez nem jó: amúgy nagyon jól érzem magam, és tisztában vagyok vele, hogy super körülöttem minden, de még mindig az van, amit meséltem már, hogy ha valami miatt felébredek az éjszaka közepén, akkor szívdobogásik fel tudom magam pörgetni a koromon, az élethelyzetemen, meg azon, hogy egyedül vagyok. Ilyenkor már, mikor süt a nap, gondtalan vagyok  és vidám, eszembe sem jut ilyesmi, de ez van, valószínűleg tudat alatt nagyon nyomaszt ez az egész. Ezen valószínűleg segítene, ha elkezdenék keresgélni újra, de jelenleg konkrétan a hideg ráz a gondolatra is. Úgyhogy megvárom, míg újra lesz kedvem.
  • Izgulok: ...nem nagyon van kedvem ennél többet dolgozni, a nyelviskolás időkben rengeteget melóztam, és azóta tudom, hogy én sokkal boldogabb ember vagyok, ha sikerül egy egészséges egyensúly fenntartani a munkám és a magánéletem közt. De pénteken felhívott egy volt kollégám, és felajánlott egy tanfolyamot, ami felnőttoktatás, heti egy délután 4-től 8-ig, és a havi 4 alkalomért megkapom a mostani fizum felét tisztán. Elvállaltam, kell a pénz tengerre, rákocskás spagettire meg aperol spritzre.
  • Hiszem: ...hogy nincs más, ami úgy fel tud tölteni (már a kutyán meg a bringázáson kívül), mint a programok a barátaimmal. A tegnap délután Pillával, meg aztán az este Gabesszel nagyon feltöltött, és várom, hogy mindenféle szuperségeket csináljunk még. És nem csak velük. 
  • Meglepődtem: ...van új Jamiroquai album. Nem valami jó, de akkor is, nahát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése