2017. május 23., kedd

:(

Nem akarok ilyen napokat, mint a tegnapi meg a mai. Nem szeretnék úgy élni, hogy felkelek, elmegyek dolgozni, hazamegyek és lefekszem. Tegnap legalább edzésre menni volt időm/energiám este. Az a baj a munkámmal, ami persze szuper is benne, hogy egész nap nagyon sok inger él, nagyon intenzív az egész, sok ember van körülöttem. A suliban is hosszú a nap, a gyerekek is fáradtak, nekik sincs mindig jó napjuk, a kollégáimnak is tele van a tökük időnként, a délutáni tanfolyamon sem mindenki jó fej. És persze én sem vagyok mindig az, néha türelmetlen vagyok. Hazaértem, és úgy érzem, hogy az lenne a legjobb, ha most egy hétig nem szólna hozzám senki. Jól esne elmenni futni vagy bicajozni valami nagyon jó zenével a fülemben, de zuhog az eső, meg izomlázam is van, majd holnap. Úgyhogy olvasok. 

Szalad a lakás, nagyon zavar, de az utolsó dolog, amire energiám van most, az az, hogy rendbe szedjem, majd hétvégén. A hűtőm is üres, holnap elfogy a kávém (úristen), de nem volt időm bevásárolni és főzni sem. És az van, ami ilyenkor szokott lenni: szendvics a büféből, kekszek a kávézóból, borsófőzelék műanyag dobozból. Szerintem ha az embernek nincsen ideje, szinte képtelenség egészségesen enni, pedig most pont van hozzá affinitásom. 

Olyan szép és vidám ez a konyha, várom a nyarat, hogy csinosíthassam a sajátom: 

6 megjegyzés:

  1. tudom, ettől nem leszel kevésbé fáradt, de ma is boldogabbá tettél valakit szerintem, a blogodnak és egy-két fotódnak köszönhetően sikerült belelkesíteni a barátnőmet :) úgyhogy másokat tuti boldogítasz még a fáradt napjaidon is <3

    VálaszTörlés
  2. Meg voltam győződve róla, hogy ez a te konyhád, csak más szemszögből, mint ahogy fotózni szoktad. :)))

    VálaszTörlés