2017. május 24., szerda

Bad day turns fine

Ma reggel majdnem sírtam, hogy suliba kell menni. Nem volt különösebb okom vagy baj, de halálosan nyűgös voltam és fáradt, nem volt itthon reggeli - egyszerűen úgy éreztem, nem megy. Induláskor benéztem anyuhoz, és kicsit toporzékoltam neki, hogy ma itthon akarok maradni, írjon igazolást, ő az én anyukám, megteheti, amin jót mulatott, pedig egy kicsit komolyan gondoltam. Aztán persze összeszorítottam a fogam, és elbicajoztam munkába, és persze nem volt annyira szörnyű, mint ha kétszer ilyen szörnyű lett volna, de elképesztően nyűgös voltam ma. A 3. órán mise volt a templomban, amit én azzal töltöttem, hogy sasszemmel figyelem a saját gyerekeimet, hogy ne rágózzanak/nyomkodják a telefonjukat/dumáljanak/röhögcséljenek, meg énekelek, óriási élmény mindenkinek. Utána viszont volt két lyukasórám, és mivel 2 percre lakom a templomtól, hazaugrottam.

Nem gyakran tudom megejteni, de nekem ezek a lopott másfél órák otthon kincset érnek. Beraktam a tornacipőim 60%-át a mosógépbe, elmosogattam, port töröltem a konyhában, felporszívóztam és felmostam, lecseréltem az ebédlőasztalon a futót, kidobáltam a hűtőből mindent, ami gyanús volt, csináltam tonhalsalátát, megebédeltem, ittam egy kávét, kicsit dobáltam a kutyának a labdát, majd visszamentem a suliba és megtartottam a maradék 3 órámat. Szerintem ritkán vagyok itthon ennyire hatékony, és nagyon jó érzés, hogy ennyi mindent elintéztem otthon

Suli után még eltekertem minimál-bevásárolni, elvittem a kutyát sétálni, felvettem a legkedvencebb kapucnis pulcsimat, sütöttem kacsamellet, hogy legyen mit vinni holnap ebédre, és most jó. Nem tudom, miért fáradtam el ennyire. 

Ezt a narancssárga napszemüveget,
évekig nem hordtam, de most újra ő a kedvenc. 
A gyűrűtartó macska és az Annától kapott Milonka figura
új havert kaptak, egy Kinder tojás kislányt, szerintem szupecuki a csaj. 
Bringásként egy ideje szinte nem is hordok mást, mint hátizsákot. A gyönyörű, piros Bosis hátim már jól kiszolgált, úgyhogy kerestem az utódját, és Lenszi volt olyan cuki, hogy nem bánta, hogy lemásolom a hátizsákját. Nagyon szeretem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése