2017. május 18., csütörtök

Done

Túl vagyok a gyomortükrözésen (úristen, mikor lettem nyugdíjas?). Kb 10 percet voltam bent, ebből 2 perc volt maga a vizsgálat, a többi a rákészülés, beszélgetés és a papírjaim kinyomtatása. Tényleg nagyon kellemetlen, oldalt fekszel, és miután befújták lidokainnal a torkod (egyebet én nem kaptam) letolnak egy kb 1- 1.5 cm átmérőjű csövet a torkodon, egészen a gyomrodba. Olyan szürreális az egész helyzet, hogy nem is nagyon tudod, most mi van, ez most komoly-e, aztán egyszer csak vége. Hál'istennek semmi bajom, már azt leszámítva, hogy egy fejlődési rendellenesség miatt rosszul záródik, aminek záródnia kéne (vagy valami ilyesmi), de amúgy minden szép és egészséges a hasamban, szóval tulajdonképpen örülünk. Valószínűleg visszatérő probléma lesz nálam a reflux, szóval meg kell tanulni időnként együtt élni vele és okosan enni. Pl. utoljára 4 órával lefekvés előtt egyek - ezt mondjuk nem látom magam betartani, de igyekszem. 

Szerintem amúgy a fogfúrás-tömés sokkal rosszabb ennél. 

Ma emiatt nem dolgoztam, és betegszabit se kellett kivennem, mert elengedett az igazgatónőnk, és így aztán szuper napom lett, beleértve azt is, hogy végére értem az összes érettségi dolgozatnak, kijavítottam mindet, óriási megkönnyebbülés volt letudni. Akarok mutatni zenéket is, meg mindenféle kalandjaim is voltak a rendőrséggel meg quinoával, szóval majd mesélek, de nem most, mert muszáj aludnom. 

4 megjegyzés:

  1. Uhh, de ettől nem akarja az ember lánya reflexszerűen lehányni az orvost?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát némileg öklendezel, talán egy kicsit, de nem jellemző, meg ugye teljesen üres a gyomrod.

      Törlés
  2. Hu, Ilonka, nem akartam elötte irni, de nekem sok gyomortukrözesem volt (gyerekkoromban föleg), es nagyon rossz elmeny volt mindig :( Mondjuk nekem fel orakat nezegettek odalent, meg vettek mintakat is, hu, nagyon rossz volt.Örulök, hogy ennyivel megusztad, annak meg meg annal is jobban, hogy minden oke odabent!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy szerencsés vagyok-e, vagy ez a dokibácsi iszonyú profi (az amúgy), vagy jobban bírom az ilyesmit, mint mások (volt, aki azt mondta, kérjek nyugtatóinjekciót), de sztem tényleg totál kibírható volt, mondjuk biztos számít, hogy előtte nem izgultam egyáltalán. Nekem is vettek amúgy mintát. És tényleg 2 perc volt.

      Törlés