2017. május 30., kedd

S U M M E R ❤

Szerintem ez a boldogság. 

Az év első nyári hétvégéje van mögöttem, vízparttal, jégkrémmel, barátokkal, zenével, családdal. Pénteken tök spontán megkérdeztem pillától, hogy nincs-e kedve a közös Belvárosi fesztiválozás után kijönni hozzám, itt aludni, és a kedvenc stégünkön tölteni a napot. Mivel szinte minden cucca van már itt nálam, csak a bikinijét kellett bedobnia a táskájába, hiszen ide már szinte haza jön. Péntek csilivilire takarítottam a lakást, telepakoltam az összes vázát a nagynénémtől kapott fehér és rózsaszín pünkösdi rózsákkal, egyenletesen elosztva őket a lakás különböző pontjain, hogy bármerre megyek, érezzem a finom illatot. 

Szombaton Pilla barátaival meghallgattunk egy szörnyen hangosított koncertet a belvárosban, ittunk két viceházmestert, dumáltunk és nevettünk egy csomót, majd beültünk valahova enni és hazajöttünk. Szombaton romantikusan megreggeliztünk a teraszon, majd lementünk egy kicsit a partra süttetni a hasunkat. Aztán mivel pont gyereknap volt, délre hazajöttünk és segítettünk főzni kicsit, én a csirkéért voltam felelős, Pilla meg a bodzás (rumos) limonádékért. Aztán jött a családom, akik végre megismerhették Pillát, ő meg ízelítőt kapott a Molnár családból, főleg ahogy a sógornőm úgy ült le, hogy kér egy pohár bort, mert nem bírja a saját gyerekeit (épp cipővásárlásból jöttek, és a kamaszoknak semmi sem jó). Együtt ebédeltünk, anyukám a csirke mellé petrezselymes újkrumplit csinált, meg meggyszószt - úristen, mennyei volt.

Aztán lementünk megint a partra és fetrengtünk, dumáltunk... És azóta is nagyon jó, nagyon-nagyon jól érzem magam a bőrömben, az életemben. Én úgy szeretem a nyarat. 


4 megjegyzés:

  1. Én már tökre otthon érzem magam nálatok. ❤

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is!
    Amióta tartósan süt a nap, 100 pontot emelkedett az életerőm! :) I love nyáááár! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó Nektek!!!! Engem a nyár meg a meleg kicsinál, én ilyenkor vagyok nyomi, rosszkedvű, begubózós és várom az őszt ezerrel.:(

    VálaszTörlés
  4. annyit írsz a kedvenc stégetekről, hogy kénytelen voltam felírni a nyári listámra is a helyet, ne csak tavasszal meg ősszel akarjak arrafele sétálgatni <3

    VálaszTörlés