2017. augusztus 29., kedd

A nyár vége

Onnan tudni, hogy még mindig teljes nyár-fílingem van, hogy legszívesebben minden reggel ugyanazt venném fel, a farmer kertésznadrágomat, egy kiskutyás pólót és a piros papucsom, amiket egész nyáron hordtam. De mivel be kell járnom suliba, persze muszáj minden reggel úgy csinálnom, mintha tudnék felnőtt módon viselkedni öltözködni, illetve mintha minden nap más ruhát vennék fel. Az orrpiercingem miatt még nem szólt senki (vagy nem vették észre), remélem, ez így is marad. 


Volt délelőtt néhány dolgom a városban, közben vettem virágokat a lakásba, a néni Tina magazinba szokta őket csomagolni. Van ez a festékfoltos nadrágom (a képen, ugye), amit sok évvel ezelőtt vettem és imádom, sokszor láttátok már. Na és mikor indultam haza Portugáliából, ezt vettem fel az utazáshoz, hogy tele lehessen pakolni a zsebeit. Már kb léptem volna ki az ajtón, de még leültem az ágyra törökülésben, hogy átgondoljam, minden megvan-e, és akkor éreztem, hogy valami fura... És a nadrág széthasadt a lábam közt az egyik oldalon. Újra ki kellett nyitni a profin bestokizott bőröndöt, kihalászni egy rövidnadrágot, újra becsukni. Eléggé szomorkodtam miatta, mert ez az ultimate kedvenc nadrágom, de hát nekem ugye varrónő az anyukám, és bár megint elpoénkodta az ilyenkor használatos kedvenc mondatát, hogy ami elindul, azt el kell engedni, de megfoltozta, és most jobb, mint új korában. Na jó, nem, de még egy darabig csattoghatok benne mindenhová.


Pannának van egy húga, aki most kezd rám nyitni, mászkál utánam és dumál egyfolytában, hogy Ilonkaaaa, majd tol egy hosszú monológot, aminek töredékét sem értem, de halálosan cuki. Panna mostmár szinte tini (7 éves), nagyon jó partner, társ mindenhez, felnőtt módon el lehet vele társalogni bármiről, nem az az érzésem, hogy vigyázok rá, hanem hogy együtt vagyunk, ami nekem is olyan jó, mint neki. De mostanában itt a kicsi is, és nagyon bírom, hogy van utánpótlás.


Ezt a puffot az Aldiban szereztem, annyira tetszik, persze leginkább a kölkök használják.

5 megjegyzés:

  1. Hogy a lényeget megragadjam, nem is tudtam, hogy meg van Tina magazin :)

    VálaszTörlés
  2. Milonka, tegnap és ma Vácott voltam. Nem tudom, hol vetted a virágot, ma voltam reggel a piacon és ott is árultak ilyeneket. Eszembe is jutottál :-D

    VálaszTörlés