2017. szeptember 9., szombat

Friday ride

Nagyon jó hetem volt. Végül két napra vállaltam tanfolyamot, egy kolléganőm megcsinálja a pénteket helyettem, a főnököm teljesen természetesnek vette, hogy így lesz, és a csoport is örül, hogy két napot mégis elvállaltam. Viszont az összes magántanítványomat lemondtam, mert ragaszkodtam hozzá, hogy ha két napot este 8-ig vagyok, a maradék három délutánom teljesen szabad legyen. Úgyhogy mindenféle szuper dolgot csináltam, esténként meg, hogy lezárjam a napot, vacsi mellé megnéztem egy Trónok Harcát. 

Tegnap úgy volt, hogy bemegyek Budapestre, de nem úgy alakult, így felültem a bicajra és eltekertem Nagymarosra, ami rám kb olyan hatással van, mint egy óra a pszichológusnál. Most is gyönyörű minden, max egy-egy szemből elsuhanó bicajossal találkozom. És hát Verőce, Kismaros és Nagymaros is egy-egy gyöngyszem, nagyon szeretem mindhárom helyet. 





Nagymaroson beültem egy helyre, amit, mint Esztitől megtudtam, a Margit utca 9-es arcok csinálnak, ennek az a neve, hogy Piknik Manufaktúra. Nagyon hangulatos, bár nekem a kaja nem jött be (hamburgert ettem héjában sült krumplival és káposztasalátával, minden közepes volt), de egy sörre beülni egy bringatúra után remek a hely:


Hazafelé viszont már nem volt kedvem tekerni, meg vártak a csajok, úgyhogy némi bűntudat kíséretében felraktam a bicajt a vonatra, és fél óra múlva már pokrócba csavarva vigasztalgattam Phoebe-t a szerelmi bánatában. Ma pedig kiállításmegnyitóra megyünk, kipróbáljuk a Khan-t, és megejtjük a nyár záróbuliját egy kerti buli keretei közt. 

Ugyanitt: itt az ősz: tudtok ajánlani nagyon finom, korrekt árú vörösbort? 


6 megjegyzés:

  1. mi is Nagymaros-Zebegényt toltunk tegnap, csodaszép volt! <3 (eszembe is jutottál :))
    és három bort is tudok ajánlani, mind Lidl-ös, és sokkal finomabbak, mint amennyibe kerülnek:
    https://www.lidl.hu/hu/Vorosborok-2374.htm?articleId=7225
    https://www.lidl.hu/hu/Vorosborok-2374.htm?articleId=7213
    https://www.lidl.hu/hu/Vorosborok-2374.htm?articleId=7476

    ja, mától francia napok vannak a Lidl-ben, szerintem úgy is ki lehet fogni valami jó bort! :)

    VálaszTörlés
  2. én a malbecet szeretem télen inni. jó testes, bársonyos borfajta, lassan ízlelgetős, nem savanyú, de csak 1-2 (max 3) pohárral javaslom, én másnap megérzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia violet! ér kérdezni, hol kapsz malbecet? nem találok sehol, pedig szeretem. :(

      köszi :)

      Törlés
    2. tescoban is szokott lenni, meg ilyen belvárosi borboltokban. bortársaság pl: https://www.bortarsasag.hu/hu/bor/?filter1=malbec

      Törlés