2017. szeptember 12., kedd

Mondanám, hogy tudok a kaján kívül bármi másról írni

Vasárnap délelőtt elmentünk a városba csatangolni a kuttyal. Igazi késő nyári idő volt, úgyhogy magamra rántottam a nyári egyenruhám, a kantáros farmernadrágot és a piros Birki papucsot, nem is tudom, hogy bírom ki nélkülük jövő nyárig. A főtéren megnéztük a bolhapiacot, mindenki sétált és bicajozott, mi meg random útvonalakon, kis utcákban andalogtunk, mindketten nagyon szeretjük ezt. No meg vettünk laktózmentes tejszínt a coleslaw-hoz, amit életemben először csináltam az ebédhez, nem is értem miért, mert a világ legegyszerűbb dolga, és iszonyú finom lett, hatalmas adagot tüntettünk el belőle egy nap alatt, épphogy egy kicsit sikerült megmentenem belőle (főleg magam elől) a hétfői ebédemhez. 



Délután 5 körül elmentem Zebegénybe kicsit naplementézni. Sokszor van a Dunakanyarban tenger-fílingem, és most is volt, már csak autózni a víz mellett is, miközben fújja a hajam a szél és szólnak a szuperjó zenéim. Jövő héten Sárkányfesztivál, szeptember végén pedig Tökfesztivál, mindkettőt nagyon várom, Zebegénynek valami csodásan békés energiája van. 


Aztán hétfő lett. Nagyon kevés fokhagymát eszem, pedig imádom, de úgy gondolom, hogy nem tehetem meg a tanítványaimmal. Hétfőn mégis halálosan rákívántam, és csináltam bruschettát rengeteg fokhagymával a Trónok harca utolsó részéhez. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése