2017. november 5., vasárnap

It's all over

Azt hiszem, erre a 9 nap pihenésre volt szükségem pont. Kicsit visszataláltam önmagamhoz, pihentem, aludtam, csavarogtam, egy csomó időt töltöttem a barátaimmal meg a családdal. Örülök, hogy most kellett elengednem a macskámat, mert ha ez egy durva sulinapon történik, nem tudom, hogy élem túl. Megint járok edzeni kétnaponta, és pillanatok alatt visszajött a lelkesedés meg a rutin. A legjobb visszajelzés persze az, hogy sokkal energikusabb vagyok, jobban érzem magam a bőrömben, és a ruháim is jobban állnak rajtam - mondjuk most nagyon fegyelmezetten is eszem.

Csütörtökön elmentem két kolléganőmmel wellnessezni Visegrádra. Ők legjobb barátnők, majd' 20 évvel idősebbek nálam, de imádom őket, és iszonyúan jólesett, hogy az összes kolléga közül pont engem hívtak el magukkal. Az én autómmal mentünk, Nagymarosnál mentünk át komppal, és a Thermal Hotelbe mentünk áztatni magunkat. Külsősöknek is be lehet menni, van olyan csomag, hogy 6900 forintért korlátlanul használhatsz mindent bármeddig (egymillió fajta aromaterápiás gőzfürdő meg szauna van, és gyönyörű), plusz kapsz egy 20 perces masszázst, ráadásul életem legjobb masszázs-élményében volt részem, még most is úgy gondolok vissza rá, hogy úúúúúúúú. Mikor kijöttünk, szárítottam a hajam, néztem az arcom a tükörben, nem tudom, mikor láttam magam utoljára ilyen kipihentnek és kisimultnak. 

Aztán elmentünk Esztergomba estebédelni, mert nem tudom, olyan 5-6 körül lehetett már akkor, és a csajok valami legendás csülökvendéglőbe akartak menni - hát nem tudom, mikor beléptünk, és meghallottam, hogy Danubius (vagy nemtom, milyen kereskedelmi rádiók vannak manapság) szól, már akkor tudtam, hogy ez a hely jó nem lehet, és nyertem. Őskövület, drága és nagyon szar. És aztán a párkányi hídon keresztül, Szlovákia felé jöttünk haza, élveztem a kanyargós kis utakat. Kellenek majd ilyen napok még.



5 megjegyzés:

  1. Tudnál javasolni a kanyar környékén (bármelyik part jó) éttermet, ami szerinted jó, és téli szezonban is nyitva van? A Kerékbárról néhány nappal lecsúsztunk október közepén. Múlt szerdán Kisorosziban kirándultunk, de akkor meg amúgy is (szinte) minden zárva volt. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milonka, pont a múltkori posztod után voltunk mi is, és tetszett :) Most meg már libás a szezonális menü :)

      Törlés
  2. Ismerem azt a csülkös helyet, a leárásod igazán hiteles volt róla :-D
    A Párkány felőli kanyargós út Vácig pedig tényleg gyönyörű és izgalmas. Hihetetlenül változatos és gazdag. Én is nagyon szeretem.

    VálaszTörlés