2017. december 14., csütörtök

A long day's journey into night

Nagyon szeretnék írni, elmesélni a bennem lévő érzéseket, meg a körülöttem lévő hangulatokat, de egyszerűen nem történik velem semmi, amin keresztül visszaadhatnám őket. Reggel 3 órával az előtt keltem, hogy be kellett érnem a suliba, hogy ne kizárólag a tanításról szóljon a napom, lezuhanyoztam, csináltam tojást meg szeleteltem mellé rengeteg zöldséget, csináltam kávét - jó volt hosszan üldögélni a konyhámban. Egész nap jövök-megyek, dolgozom estig, de semennyi üresjáratom nincs. Annyira nincs, hogy beszélnem kellett Phoebe-vel, mert ÜGY volt, és az egyik órám közben hívtam fel, míg a gyerekek dolgoztak (egyedi eset volt, engedélyt kértem rá tőlük), és hát eléggé jól szórakoztak az indulatos és szókimondó fogalmazásomon. 

Autóval közlekedtem ma a különböző helyszínek közt, és össze kell dugnom a telefonomat az autóval ahhoz, hogy arról tudjam hallgatni a zenéimet, de néha valami belső zsebemben van a telóm, és olyankor a rádió indul el. El nem tudom képzelni, hogy bírják mások a kereskedelmi rádiókat, a zenét, a beszélgetéseket, nem bírom elég gyorsan kikapcsolni. Bezzeg a finom kis saját zenéim, velük a világ végéig is elvezetnék. Na jó nem, de óriási kedvem lenne elautózni valami messzi, gyönyörű helyre. Mondjuk Bergenbe (jó, mondjuk inkább odarepülnék, és aztán ott autóznék sokat, Clara és Creusa tehetnek róla, hogy most oda vágyom teljes erőből, és a hétvégén (ó, meg a szünet alatt) kénytelen leszek valami skandináv krimit olvasni. 



Ma anyukám csinált olyan kekszet, ami csupán attól édes, hogy apróra vágott füge van benne, egy tanítványom kislányai padig küldtek nekem olyan szaloncukrot, vagy nem is tudom, mi az pontosan, ami aszalt szilva bevonva csokival. Úristen, mindkettő NAGYON finom. 

És nagyon szeretem most a hajam. 

6 megjegyzés:

  1. én is, én is szívesen elrepülnék Bergenbe, meseszép! ❤️

    VálaszTörlés
  2. :)) tenyleg nehez lenne azt mondani, hogy ne gyere... merthogy tokeletes.

    VálaszTörlés
  3. Öszintén bevallom, korábban sosem hallottam még Bergenröl, de amit most találtam és láttam róla, az alapján felkerült a jövö évi kötelezöen meglátogandó városok közé...Gyönyörü. Köszi Milonka <3 (gyorgyi1987)

    VálaszTörlés
  4. A rádióktól engem is ráz a hideg, annyi süket dumát lenyomni a jó kis hangulatos zenék helyett...
    Bergen: álmodni tudni kell... ;) :)

    VálaszTörlés
  5. Rádió... fúúúj... egyedül anno vizsgaidőszakokban bírtam..de olyan halkan, hogy ne értsem mit kvartyognak :)
    Bergen: love, munkaügyben voltam ott egyszer 3 napot... azóta akarok visszamenni :)

    VálaszTörlés