2017. december 7., csütörtök

Happy

Na, hát csak eljött az évnek az az időszaka, amikor Milka szaloncukrot eszem reggelire. Najó, reggeli után, de hát akkor is. 

Újra van gépem, nem kell többet az iPaden pötyögnöm a posztokat. Az e-digitalnál vettem, megrendeltem előre, méghozzá a Pólusban lévő boltjukba, hogy autóval tudjak menni, és ne kelljen Budapesten egy laptoppal a hónom alatt kavarognom a tömegben. Nagyon örültem volna, ha valaki eljön velem, de gondolom, mindenkinek van jobb dolga is, mint hogy szerda délután a Pólusban kavarjon velem (és várjon egy órát, míg elintézik a kamatmentes hitelt nekem), így aztán nem is hívtam senkit. De végül beszéltem a nagyobbik bátyámmal, és ő magától jelentkezett, hogy jönne, mert ő is akart vásárolni az Ázsia centerben, és vezetett is, úgyhogy tök jó volt, mert bár mi elég sokat beszélünk, mégsem sokat vagyunk kettesben,  de így töltöttünk együtt némi minőségi időt, és még királylánynak is érezhettem magam, ahogy csak egy húg érezheti magát a bátyja mellett.

És most van új laptopom, ami csodálatos, bár még rá kell jönnöm, hogy hogyan kell használni. Legszívesebben itthon maradnék vele egy pár napra, hogy elmélyüljön a szerelmünk, ülnék vele a kanapén, kakaót innék a fahéjas keksz mellé (de csak óvatosan, mert a szerelő szerint a Vaiom belsejémől elég pontos képet kapott a nassolási szokásaimról, khm), beraknám a Christmas Is Coming Spotify playlistet és rájönnék a titkaira, mert egyelőre csak a felszínt karcolgatom. 

Azon gondolkodom amúgy, hogy a hétvégén veszek egy kisebb karácsonyfát és felállítom a picsába, hogy az egész decemberem ebben a hangulatban teljen, úgyis annyira keveset vagyok itthon - ha viszont igen, akkor az legyen kimaxolva. Ráadásul ugyanazokat a fákat fogják árulni karácsonykor is, mint most, szóval mire várjak. 


5 megjegyzés:

  1. Nálam már áll a fa vasárnap óta :) még nincs teljesen kész, de alakul :)

    VálaszTörlés
  2. Mi csak 24-én díszítjük fel, de cserében marad január végéig :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de én Szilveszter után már nem bírom elviselni:(. olyankor új évet akarok, új életet, meg leginkább tavaszt.

      Törlés
    2. Nekem mar 27en sem feelinges a fa. Tavaly es elotte 20atol teljes diszben allt itthon, iden is kb ekkor lesz illetve max 20an. 25tol csaladozunk nem tudjuk elvezni a fát, utana meg mint mondtam nem erdekel :D Nekem is uj ev tiszta lap, abszolut nem izgat mar a fa.

      Törlés
  3. Nálunk 23/24-től áll február közepèig, néha Húsvètig :D

    VálaszTörlés