2017. december 4., hétfő

Simple

Pénteken meg megnéztem a Gyilkosság az Orient Expresszent. Na azt viszont ne nézzétek meg. 

Viszont ha nem ismeritek még a Simple alkalmazást, akkor azt viszont nagyon ajánlom, töltsétek le. Hozzá lehetett kapcsolni bankszámlát, és lehet 3 kattintással mozijegyet venni, amiért aztán nem kell sorban állni (ami agyfasz), hanem az alkalmazás elmenti a jegyet, a bejáratnál leolvassák a QR kódot és mehetsz is. Ezzel az alkalmazással vettem autópálya matricát, lehet vele tök profin parkolást fizetni, meg elmentettem egy csomó pontgyűjtő kártyát, amit egyszerűen beolvasol, és akkor nem kell cipelni magaddal őket, hanem az app tárolja neked. 

Én mondjuk nagyon várom, hogy mindenféle koncertjegyeket is lehessen vele venni, de csak ilyen Fenyő Miklós Karácsonya-szintű eseményeket lehet rajta megtalálni, pl az A38-al, az Akváriummal stb még nincsen összekapcsolva. Lehet vele kaját is rendelni, meg könyvet venni (bookline), valamint ha az OTP-nél bankolsz, tudsz fizetni is vele (meg amúgy is, de úgy bonyi) de én ezeket a funkcióit nem használom. Amúgy szerintem hiánypótló cucc, és reménykedjünk, hogy fejlesztik.

3 megjegyzés:

  1. A Budapest Noir sem egy lenyűgöző darab. :(

    VálaszTörlés
  2. A Simple alkalmazás arra is jó, hogy pár ezerrel olcsóbban vegyél szigetjegyet. :)

    VálaszTörlés
  3. Milonka nem tudom mondták-e már Neked, de Te egy áldás vagy az ember életében, mindenféle értelemben.)) Nagyon jó, hogy valamikor egyszer rábukkantam a blogodra.
    Fogadd tőlem sok szeretettel https://www.youtube.com/watch?v=u4Kg_nNom-4

    VálaszTörlés