2017. december 6., szerda

Surprise, surprise

Tegnap az óráink után értekezlet volt a suliban, ez mondjuk nem fura, mert minden hónap első keddjén van. Az viszont annál inkább, hogy előtte, épp, mikor ebédelni akartam, feljött az igazgatónő, és kért, hogy menjek le az irodájába, beszélni akar velem. Le is mentem, várnom kellett rá úgy fél órát, közben már minden eszembe jutott, hogy mit akarhat. De igazán csak akkor ugrott össze a gyomrom, mikor végre behívott, bekérte a gazdaságis csajt is, becsukták az iroda mindkét ajtaját, leültettek, leültek, megköszönték, hogy vártam, majd komolyan néztek rám, és tízszer megkérdezték, biztosan tudok-e titkot tartani. Na akkor már biztos voltam benne, hogy valami baj van. Majd megkérdezték, hogy elvállalnám-e a krampusz szerepét a Mikulás mellett, aki egy csomó meglepit hozott a kollégáknak az értekezletre. Komolyan, előbb-utóbb gyomorfekélyt fogok kapni ebben a suliban. 

21 megjegyzés:

  1. :DDDDDDDDDDDD és elvállaltad? :)

    VálaszTörlés
  2. :D kérünk krampuszos képet! ;)

    VálaszTörlés
  3. Igy akarnak kinyirni? :D megnyugodtam a vegere, de addig...

    VálaszTörlés
  4. :D :D ezen felnyihogtam-) bocs!

    VálaszTörlés
  5. A vicc az, hogy nem csak egy iskolában, de még a versenyszférában is vannak emberek, akik ilyen horderejű ügyekkel foglalkoznak... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor fog már megdőlni az a sztereotípia, hogy közszférában az embereket a s.ggüket vakargatják?! :)

      Törlés
    2. Bennem speciel masszivan az a hit el, hogy annyi seggvakargato nimand, mint a versenyszferaban, sehol mashol nincsen. :) De nem hiszem, h Jamon Serrano erre akart volna utalni.

      Törlés
  6. lássuk be, nem volt alaptalan az aggodalmuk, hiszen beblogoltad egy nyilvános blogban :DDD :*

    VálaszTörlés
  7. Ez mekkora...:D
    Szerintem van humorérzékük.;D

    VálaszTörlés
  8. Meglepi a kollégáknak?Nálunk ilyen nincs.
    Ma néztem kérdőn a titkárságon, ahol közölték, hogy a diákok levelezős verseny anyagát nem tudják elsőbbségivel továbbküldeni, mert nincs rá pénz.

    VálaszTörlés