2017. december 25., hétfő

the icebreaker

Nem nagyon meséltem róla, de volt azért egy pár randim nyár óta. Nem görcsölök rá, de amikor van kedvem, akkor szoktam ismerkedni, el is szórakoztat a dolog, megismertem pár jó arcot, és kifejezetten jó élményeim voltak, vacsik, mozik, programok, beszélgetések. Olyan is volt, hogy többször is találkoztam valakivel. De egyszerűen nem volt olyan, aki igazán izgatta volna a fantáziámat, illetve akivel kölcsönösen lelkesedtünk volna. És mindig az volt, hogy vagy egyáltalán nem meséltem a lányoknak róla, vagy azt mondtam, hogy hááát, jó fej, és aranyos is, csak... Mindig volt valami csak. Ez azért fura, mert nagyon nyitott vagyok másokra, és... nem tudom. Össze szoktam olyannal akadni, aki megdobogtatja a szívem, de egy ideje már kezdem komolyan azt gondolni, hogy valami elromlott bennem. Hogy talán a lelkem mélyén elengedtem ezt a sztorit.

És akkor ez most azért vicces, mert már sosem szoktam elmesélni, ha randizom, de pénteken ugye leírtam, hogy lesz ebédrandim egy olyan fiúval, akivel 20 mondatot váltottam előtte, így igazából alig tudtam róla valamit, és a képei alapján azt gondoltam, hogy nem fog tetszeni, ezért nyűgösen és kedvetlenül érkeztem. És aztán odaértem, és erre egyáltalán nem számítottam, de az egész randi minden szempontból kurvajó volt, és nagyon-nagyon-nagyon tetszik ez a fiú. És azonnal lebeszéltünk nem egy, hanem két további randit, úgyhogy reménykedjünk, hogy ebből talán merhetek arra következtetni, hogy nem vagyok egyedül a lelkesedésemmel. Persze ez még semmi, de hátha megtört a jég. 

És most ezért olyan hangulatban vagyok, hogy tegnap is, meg ma is megnéztem a Holiday-t. Hátha nekem is lesz egyszer saját Jude Law-m. 

elizabeth mayville

8 megjegyzés:

  1. Akkor az a dec. 25-i jókívánság, hogy legyen ő az icebreaker!! Minden értelemben :)

    VálaszTörlés
  2. Legyen-legyen! :)

    Nyilvan boldog karacsonyt is es az elozo posztok kepei meginr nagyon otr vannak!

    VálaszTörlés
  3. Mr. Icebreaker. Már a neve is milyen sármos... :)
    Hajrá neki. De főleg Neked, hogy újra evezz vadvizekre... :)

    VálaszTörlés