2018. április 16., hétfő

Farmerdzseki, póló, szoknya, tornacipő

Igazi nyári hétvége volt ez, az első idén. Április közepén. Én mondjuk nem tiltakozom, de szerintem május végén szokott ilyen idő lenni, nem? Mindenesetre remélem, ez már így is marad októberig. Lehoztuk a padlásról a kerti bútorokat, úgyhogy elkezdődött a terasz szezon. Ilyenkor sokkal többet bandázunk, többet eszünk együtt, több sütit sütök, hogy legyen alkalom uzsizni a teraszon, többet vannak itt a tesómék és a gyerekek, és én is többször hívom el a barátaimat. A kutya beveszi magát az asztal alá, őszig az lesz a fix helye, ott, a lábunknál, a rigók pedig, akik anyuék teraszán raktak fészket kb vállmagasságban, egyáltalán nem félnek tőlünk, néhány lépésre a lábunktól szedegetik ki a giliket a földből. Most már macska sincsen, szóval remélhetőleg a kisrigók is meg fogják élni a felnőttkort. Én már nyitott ablaknál aludnék, reggel madárcsicsergésre ébredve, ha a pasim nem úgy nézne rám, mintha legalábbis megőrültem volna (éjjel 5 fok lesz!!!). Azt hiszem, az első igazi konfliktusaink a hőmérsékleti beállításokkal lesznek kapcsolatosak.

Nekem valahogy a suli is jobban fekszik, több kedvem van felkelni reggel, sokkal könnyebb felöltözni, elég egy szoknyát, egy pólót meg egy tornacipőt húzni, nem kell felvértezni magam a zord időjárási viszonyok ellen, nem-lyukas harisnyát találni, csizmát fényesíteni, kabátot a szettemhez passzintani. Farmerdzseki, az megy mindenhez. Szerintem energikusabb, jókedvűbb is vagyok, átültem az autóból a bicajra (eddig is ennyi cuccom volt mindig? Tízórai, ebéd, edzős cucc?). Az utolsó két hétben szinte minden nap volt valami programom, és továbbra is egyik szerveződik a másik után. 

Pénteken láttuk a Katonában A bajnokot, és annyira tetszett, teljesen feldobódtam tőle, hogy most minden Pintér Bélát meg akarok nézni, meg úgy általában jó lenne megint sokat színházba meg koncertekre járni. 


2 megjegyzés:

  1. imádom a blogodat, mindig egy picit feldob :) remélem, jó időben, sok programmal együtt is sokat fogsz majd írni...

    VálaszTörlés
  2. Pinter Bela 💛 A tobbi talan meg jobban fog tetszeni.

    VálaszTörlés