2018. május 15., kedd

na jóóó

Mi ez az ősz így reggelre? Olyan hideg van, hogy a fitt tojás-avokádó-paradicsom reggelim után be kellett tolnom néhány stroopwafel-t a kávém mellé. Én már nyári üzemmódba kerültem, ugyanis most, hogy már nincsenek a végzősök, heti 12 órám maradt, és annyira jól van összerakva, hogy tegnap 9-re mentem és fél11-kor végeztem, ma 10-re és szintén 2 órám van egymás után, szerdán meg délre (!) megyek, és fél 2-kor haza is jövök. És a B héten még kevesebb órám van. Mondjuk van nálam 26 érettségi, amiket ki kell javítanom, de nem mindegy, hogy van-e mellette még 7 órám naponta vagy nincs.

Viszont nem tudom, emlékeztek-e a fodrászos sztorimra, hogy lemondták az időpontomat egy nappal előtte, és adtak újat. Na és ez az új időpont tegnap volt, ezért nem annyira örültem, mikor tegnap kb csak ezért bementem Budapestre, és amikor már ott álltam, hogy hellóka, itt vagyok, nagy szemekkel nézett rám a recis lány, hogy ja, elnézték, és nem hétfőre írtak be véletlenül, hanem keddre, nincs is ma a fodrászom. Én az a típus vagyok, aki semmiért nem haragszik, mert tudom, hogy mindenkivel előfordulhat kb bármi, és nem bánom a lemondott találkozókat, vagy a máshogyan alakult sztorikat, de tegnap úgy voltam vele, hogy ne már, és vidékről jövök, ne csinálják már ezt meg velem, és már ugye volt egy lemondott alkalom, ami szintén nem esett jól. Úgyhogy ma is be kell mennem, viszont nem kell majd fizetnem. Mivel 8500 forintról van szó, azt mondom, ez így valamennyire talán oké, úgyis kurvára be akartam menni ma is (nem).

Ja és akartam mutatni, hogy követek egy lányt az instán, akit @soadyart néven annyira cuki füliket (meg egyéb cukiságokat) készít, hogy megőrülsz, vagy hát én legalábbis megőrülök. És vasárnap csak miatta bementem a WAMP-ra az Erzsébet térre, és vettem tőle egy pár fülit, check them out: 




soadyart

Ugyeugye?:)

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. valami nagyon könnyű anyagból, de nem tudom, pontosan, nem fém az tuti.

      Törlés
    2. zsugorfólia úgy tudom :) nekem is van sodyart-tól macskás irka fülim és imádom :) szintén csak miatta mentem a városba :))

      Törlés
  2. tényleg nagyon cukik és szerintem állati jófej vagy, hogy ezeket megosztod, ezt már a múltkor a Virivee harisnyáknál is akartam mondani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:). Szeritem ezzel mindenki jól jár, én is szeretem, ha az általam kedvelt bloggerek mindenfélét ajánlanak, hajlamos vagyok kipróbálni azokat a dolgokat.

      Törlés
  3. Recommended by Milonka :) Tényleg cukik! (tornazsákot vettem is, úgyhogy jöhetnek az ajánlások ;))

    VálaszTörlés
  4. Ma feldobta ezt a csajt az insta és jó darabig nézegettem a fotóit. Rád gondoltam, bár nem ismerlek. Lehet, hogy ő a New York-i Milonka :)
    https://www.instagram.com/steffy

    VálaszTörlés
  5. Milonka, mikor tavaly megláttam a te piros Birkenstockodat, nagyon megtetszett, és vásárlásra ösztönzött, csak még nem döntöttem, melyik fazont vegyem meg, pedig már tanulmányozom a témát egy ideje. :D
    Esetleg tudnál mondani pár szót, a tied hogy vált be? Mennyire bírja egymást a papucs és a lábad pár óra után, és nem töri-e a lábadat az egy pánt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem a Madrid nagyon bejött, kényelmes, nem törte fel a lábam soha. a Mayari lehet, hogy egy fokkal jobban fogja a lábat, az egyik barátnőmnek az van, nekem az is nagyon tetszik. szerintem bármelyik Birki szuper befektetés, nagyon ajánlom.

      Törlés