2018. június 8., péntek

are we there yet?

Eltelt ez a hét is, jó sokat szívtam a suliban, de már nem vagyok úgy befeszülve,  mint néhány hete. Valószínűleg segít, hogy időnként mondogathatom az ismerőseimnek, hogy már csak egy hét, és kezdődik a nyári szünet. Persze utána is kell még kicsit bejárni, biziket írni, meg leérettségiztetni két osztályt, de a gyerekek eltűnnek a suliból, és valljuk be, ők az igazi zavaró tényezők, nélkülük egészen vicces bejárni. Természetesen nem bírom még felfogni, hogy mindjárt vége, annyi dolgom van, hogy atyaúristen, de néha már kicsit álmodozom, hogy milyen lesz kialudni magam, tekeregni, konyhatündérkedni, sokat kutyázni, duna-partozni, többet vendégül látni a barátaimat, felfedezni Budapestet... De főleg kipihenni magam. 

Voltam szerdán Budapesten találkozni Gabesszel, elmentünk a Törökmézbe enni-inni, fú, de jó az a hely. Ettünk Túró Rudi tortát, ami egy álom, kicsit aggódom, mi lesz, ha a pasim odaköltözik hozzá közel, elég komoly függést tudnék kifejleszteni. Előtte kicsit körülnéztem a Westendben, már ezer éve nem, igazából nem akartam venni semmit, de néha az is kielégít, ha csak legeltetem a szemem a csodás kínálaton, meg tudom, hogy nem maradok le semmi kihagyhatatlanról. Benéztem például a Mohitóba, mert nagyon szoktak tetszeni a ruhák a weboldalukon, például ez. Mondjuk kapásból meglepődtem, hogy mennyire műszálas és gyenge minőségű minden, ami a képeken egyáltalán nem jön át. De azért felnyaláboltam pár cuccot, bevonultam a próbafülkébe és nekiálltam magamra önteni őket. Viszont pár perc múlva kb azon gondolkodtam, hogy ha halál komolyan úgy nézek ki, mint itt a tükörben, akkor valahonnan szerzek egy csadort, valami titkos útvonalon hazabujkálok, és ott szépen csendben felvágom az ereimet - mindezt úgy, hogy mostanában egészen elégedett vagyok magammal. De komolyan, hogy lehet, hogy ennyire nem foglalkoznak ezzel, a tükörrel, a világítással? Az a csoda, hogy vesz ott bárki bármit. Egyszer a Mangoban egész konkrétan depressziós lettem, a barátnőm, akivel utána találkoztam, vigasztalt meg, hogy ne higgyek a próbafülkék tükreinek, mert iszonyatosan csalókák. Viszont szerintem ezért Zara a legtöbb ruhám, jók a fények meg a tükrök. A lényeg, hogy sejthetitek: nem vettem semmit. 

Péntek délután van, holnapra is van egy csomó programunk, vasárnap pedig költözés, úgyhogy végül úgy döntöttem, ma délután egy kis kutyahangsúlyos sétafikán kívül nem csinálok semmit, már azon kívül, hogy blogolok, nézek valami sorozatot, meg ökörségeket olvasgatok. Csodálatos. 


9 megjegyzés:

  1. Hogy mennyire igazad van a Mango tukreivel. Nekem anno 10 eve kabe a Promod volt ilyen teren a kedvencem ;-))
    Egyebkent ilyen teren a Calzedonia is lehuzhatja magat. Furdoruhat akarnak eladni olyan vilagitassal, amit a 10 ev milva kialakulo borhibat mar most megmutatja... (legalabbis jo par eve igy volr)

    VálaszTörlés
  2. Aha, nálunk a fürdőszoba tükör megvilágítása valami űber gáz, fürdés után este mindig kicsit sírok, majd kimegyek a nappaliba megnézni magam. Kb 10 év különbség van.

    VálaszTörlés
  3. Az orsay es a h&m tukrei is rosszak. Viszont ilyen ruhat lattam a c&a-ban pinkben. Csak sajna 38 volt a legkisebb, pont nem volt 36-os.

    VálaszTörlés
  4. Hasonlo ruha van a H&M-ben, eredetileg nem feloldalas, de en ugy is hordom. Pamut anyag, apro viragmintas es fekete volt, ahol en vettem. 15 euro kb 4500 Ft

    VálaszTörlés
  5. jujj, Ilonka költözni BP? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre csak fogalmazzunk úgy, hogy sokat eszek itt:)

      Törlés
    2. Upsz:) szóval sokat LESZEK Budapesten. Mondjuk ahogy ismerem magam, sokat eszem is majd.

      Törlés
    3. ez jóóó hír! :) és én leszek rooftop partner!

      Törlés