2018. július 8., vasárnap

asszem most már túlélem

Sejtettem, hogy le fogok robbanni abban a pillanatban, hogy elkezdődik a szünet, de erre azért nem számítottam. Pénteken hazajöttünk a Balatonról, mert meg volt beszélve, hogy felszedjük Budapesten Barni keresztgyerekeit, majd az unokahúgom is, és nálam alszunk mindannyian. El akartuk vinni őket a V4 fesztiválra, de néztük a meccset, a kiscsajok játszottak, esett az eső, úgyhogy végül még megnéztünk egy filmet és aludtunk. Illetve csak ők, mert én rövid vergődés után a legdurvább módon végighánytam/fostam (már bocs a tmi-ért) az egész éjszakát. Szerencsére ők édesdeden végigaludták a performanszomat, bár, mivel nálam ugye egy légtér van, eléggé aggódtam, hogy felébresztek mindenkit azzal, hogy ordítva hányok. Pokoli volt, egy percet sem aludtam. Így aztán a másnapi programunk ugrott, mivel alig éltem, illetve hát folytatódott, csak nélkülem, reggeli után ők leléptek, mentek csavarogni, meg moziba. Mivel mindannyian ugyanazt ettük este, gondolom, valami ronda vírus talált meg, mázli, hogy a kisnyulakat nem kapta el.

Reggel már kicsit jobb volt, de teljesen leszívott a dolog, tegnap egész nap aludtam,  anyukám csinált nekem egy kis tört krumplit, ami a konkrétan a világ legfinomabb ételének tűnt akkor egy pici sóval a tetején. Ma már bátrabb voltam, a krumpli mellé ettem egy pici húslevest, meg egy apró szelet görögdinnyét is. Ma úgy terveztem, hogy elmegyek a Wampra, majd este Gabeszékkel fesztiválozni, de kb lassított felvételben csinálok mindent még, meg a pasim is rámparancsolt, hogy gyógyuljak meg, hogy hétfőtől újra indulhassanak a kalandok. Pillától kaptam meghívót egy online sorozatos oldalra, szóval most ez a program, nem mondom, hogy rossz pihenni. Clara szerint megvolt az idei méregetelenítés, és tényleg, most úgy érzem, van kedvem főzni, meg sokkal könnyebb kajákat enni a sok olasz, a strandkaja meg a jégkrémek után.

Ezt amúgy az EZ is BUDAIban ettem valamelyik nap, soha nem ettem még ilyen finom borsófőzeléket, rántott párizsival volt, de lehet kérni tojással is, ezt is tovább fogom kicsit gondolni: 



6 megjegyzés:

  1. errol az online sorozatos oldalrol lehet tobbet tudni? :)

    VálaszTörlés
  2. Engem egyszer egy nehezebb munkás időszak után talált meg egy hasonló vírus. Akkor úgy éreztem, átvitt értelemben is "méregtelenítettem", az összes düh, szomorúság távozott tőlem.

    VálaszTörlés
  3. Most van vmi ilyen vírus, többen is bekapták az utóbbi pár hétben az ismeretségi körömből. És konkrétan nem tudtak megmozdulni 1-2 napig, úgy legyengíti az embert. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  4. Regi jo baratom az a site nekem is evek ota mar:)

    VálaszTörlés