2018. november 9., péntek

better mood

Reggel, mikor suliba megyek, egy csomó ember akkor ejti meg az első sétát a kutyájával. Nekem pedig hobbim, hogy megszemlélem az ebeket, sosem bírom mosoly nélkül, mikor látom a boldog, elégedett, szinte vigyorgó fejüket, ahogy tipegnek a gazdik mellett. 

FYI: John Legendnek van vadiúj, karácsonyi albuma, és kurvajó. Belehallgattam, és simán fel is ülnék erre a vonatra, de egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy idén lesz tél, hideg, zuhogó, talpunk alatt ropogó hó, télikabát, forralt bor meg karácsony, szerintetek lesz? Hát mi ez a lanyha időjárás? Egyébként nagy álmom látni egyszer a havas, téli New Yorkot, pár éve októberben voltam, mondjuk az sem volt olyan rossz, meg hát nyáron is szívesen mennék, de hát a havas Central Park... Várom egyébként a havas, karácsonyi Budapestet is. Már ha lesz még hideg valaha. Gondolom, jó nagy lesz a latyak.


6 megjegyzés:

  1. én a Rockefeller Centernél lévő karácsonyfát szeretném egyszer látni, esetleg korcsolyázni mellette..egy giccs meg minden, de valahogy mégis, ez régi vágyam

    VálaszTörlés
  2. hát, ma reggel már látszott a lehellet, szóval a tendencia ígéretes ...
    amúgy én pl azt tippelem, h ha lesz, az a tél második felében lesz, és a latyak ellenére drukkolok neki

    VálaszTörlés
  3. Majd márciusban mint az idén... ;)

    VálaszTörlés
  4. Volt szerencsém marcius 21-en terdig ero hoban grasszalni a Central Parkban, meno volt, ahogy sieltek és siszemuvegben futottak, mi meg benaztunk tornacipoben 😁😁😁😁

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon vágyom a hóra és a hidegre és évek óta hiányoznak a fehér karácsonyok! Szerintem idén is a napsütéses karácsonyunk lesz. Sajnos.

    VálaszTörlés