2018. november 10., szombat

péntek, vagyis szombat

Örömmel jelenthetem, hogy tegnap délután végre semmi értelmeset nem csináltam. Hazamentem, megettük a tésztát, amit a PASTA.-ból vittem haza (ezt nagyon szeretem, mert szupertrendi papírdobozban kapom, 1200 forint egy adag, modern, újragondolt típusú tészták vannak trendi nevekkel, amiket sosem értek, honnan jönnek, tegnap APU-t vettem, nem tudom, mitől volt apu, curry-s, kókusztejes, csirkés, almás, korianderes cucc volt. Ketten jóllakunk egy adaggal, már laknánk, ha a pasim nem lenne halálosan válogatós, mert a tegnapi például nem ízlett neki. Nekem nagyon.). Szóval megebédeltünk, aztán fetrengtünk a kanapén, néztünk Narcost-t (már csak az utolsó rész vár ránk a 3. évadból, az utolsó 3 részen az összes körmünket lerágtuk), majd a pasim elment találkozni a kis barijaival, én pedig további végtelen, haszontalan fetrengésekbe bonyolódtam a kanapén. 10-kor már aludtam. 

Ma pedig suli volt, amin normál esetben nagyon nyüszögtem volna, de erről igyekszem leszokni, inkább csak a kölyköket sajnáltam, hogy szombaton sem aludhatják ki magukat. Nem volt értelme méltatlankodni, mert jó nap lett, értelmes dolgokat csináltunk, nem csak filmeztünk, mint ahogy eredetileg terveztem, és volt is kedvük. Örültem, mert tudtam, hogy ma hazajövök, nagyon hiányzott már a kutya, a szüleim, a lakásom meg az autóm is. Suli után nem is mentem már haza, hanem egyenesen a Nyugatiba jöttem, 3-kor pedig már anyukám tócsniját mártogattam házi ketchupba, miközben a kutyám a székem mellett ülve bámult szerelmesen - pedig nem is lát. Fél 5 körül befutott Pilla és a pasija, akik a környéken csavarogtak, hoztak nekem rétest Nagymarosról, kicsit vihogtunk, aztán leléptek, én meg elmentem sétálni a környéken a kuttyal meg Pannával, lelkiztem egy órát anyuékkal, és azóta itt fetrengek a kanapémon, a kutya meg horkol. 


Igen, most itt bent parkol a bicajom, amit egy időben el akartam adni, de már örülök, hogy nem tettem végül, mert így itthon is van mivel tekeregni. Nem mellesleg olyan szép, hogy dekorációs elemként is jól működik. 

6 megjegyzés:

  1. a lényeget megragadva: APU talán a simpson családból az indiai Apu karakter miatt? :D

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szombaton tervezunk Vacra es az arboretumba kirandulni. Vacon hova erdemes 2 csaladnak 4 kisiskolas gyerekkel beulni enni es nasizni? Koszi a valaszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vácon n tudok jószívvel ilyet ajánlani, de Vácrátóthoz közel van Sződliget, és ott az Üvegház étterem, ahol en meg sosem voltam, de csaladosok is nagyon dicserik.

      Törlés