2019. július 31., szerda

matching my pills with my bag

Voltam otthon, Vácon két napot, az idő is szépen megjavult, sőt, elképesztően párás meleg volt. A legjobb rész mindig az anyuékkal való lődörgés otthon, meg a kanapén ejtőzés a kiskutyával. Sétálni már nem viszem őt hosszan, mert már nincs kedve, mivel nem lát, nem érzi magát biztonságban, látszik rajta, hogy bizonytalan. Otthon nagyon cukin elvan, a gyerekekkel imádják egymást, anyuék mellett meg nagyon jó dolga van, naphosszat alszik az asztal alatt, vagy anyut követi a házban ide-oda. Rossz látni, hogy megöregedett, és tegnap is pityeregtem kicsit itthon Barninak, hogy nagyon hiányzik, de hát ez van. 

Kicsit megnéztem a várost is, meg napoztam két órát a parton, jól is aludtam, csak keveset, mert reggel 6-ra jött egy tanítványom, akit itt Budapesten, meg otthon is szoktam tanítani. Jó volt otthon bringázni, végül nem adtam el az Adriaticámat, úgyhogy azzal krúzolgattam, megállított egy nő a sétányon, hogy honnan van, és nem adom-e el, sőt, az instagramon is rámírt egy lány, hogy milyen bicaj ez pontosan, mert ő is ilyet szeretne, bezzeg, mikor el akartam adni, akkor nem tudtam. Mostmár megtartom. Estére lett indításgátló gomb az autómban, nagyon jó érzés. Anya csomagolt megint tojást, idei baracklekvárt, szörpöt, meg kaptam fügét. 

Végül úgy döntöttem, hogy nem fogok elutazni egyedül, majd igyekszem sok funt csinálni nyár végéig, meg a 20.-ás hétvégén elmegyünk Horvátországba kicsit. 

Ja, és arra jutottam, hogy magnézium hiányom lehet, vettem magnosolv-ot, amit szoktam, és a táskámhoz meg a bringás-felfestésekhez is ment színben (mint látszik, most sárga-fejlövésem van, most így utólag látom, hogy a mangós fagyim, meg a nem tudom milyen macaronom is sárga), és most jobban is érzem magam tőle, persze lehet, hogy csak placebo.











6 megjegyzés:

  1. Én ilyenkor már rutinosan nyúlok a d vitamin olaj üvegcséje után ès eddig mindig segitett. Persze ez sem csodaszer ill.mindenki másképp müködik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de pont most, mikor naponta atomsok időt töltök a full napsütésben, fürdőruhában? nagyon fura lenne, ha emellett ilyen fokú d-vitamin hiányom lenne.

      Törlés
    2. Amikor legelöször mérettem meg, 2 hét Horvátország után volt túl kevés. Bár azt mondta akkor a doki, hogy a sötét szinüeknek több d vitamin kell.

      Törlés
    3. Igen, sajnos ilyenkor is lehet D-vitamin hiany. (Persze, h neked van-e az mas kerdes. :) ) De amugy erdemes verbol nezetni ilyen szinteket inkabb. D, K, vas stb.

      Imadom a sargat.

      Törlés
    4. Igen... Én nem vagyok orvos de volt ismerősöm akinek full kimerült a D vitamin állománya és orvosnak kellett felirnia nagy dózist. Tényleg érdemes verkepet csináltatni már csak azért is hogy az ember ne szedjen össze-vissza olyat amire nincs szüksége.
      Én gondoltam mindenfélére magamnál, vas, d vitamin stb, de kiderült hogy egyikkel sincs probléma. Jó érzés tudni

      Törlés
  2. megragadnám a lényeget: úristen, reggel hatkor tanítvány??? maxiriszpekt.

    VálaszTörlés