2019. augusztus 5., hétfő

tinder

Maradtunk vasárnapra nála ejtőzni, kaptunk reggelit, elmentünk strandolni, főzött nekünk ebédet, míg mi kártyáztunk, napoztam meg kutyáztam. Ennek a fiúnak az a sztorija, hogy nagyon cuki, jóképű és okos, és szokott lenni barátnője, csak hát dolgozik és vidéken lakik, nem nagyon tud hol ismerkedni, és akikkel tinderen összekavarodik, azok vagy elmebetegek (de tényleg, stalker level ötmillió), vagy pár hónap múlva kiderül, hogy nem illenek össze. Most épp megint szalma, és tegnap kérdeztem tőle, hogy mennyi matche szokott lenni, mondta, hogy hát néhány szokott. Mondom, mi az a néhány? Hát most is van 2-3, és az egyik egész aranyosnak tűnik. 

Én ahhoz vagyok szokva, hogy az embernek nagyon sok matche van, ezekből mondjuk nem beszél minddel, de azért lehet válogatni. Mondom, megnézhetem a képeidet? Megmutatja, és látom, hogy naplemente, fa, a kutyája (mondjuk az nyerő), meg két nagyon szar nyaralós kép róla. Miközben ez a fiú 190 cm magas, úszó-termetű-izmosságú-vállú, sötét hajú-szemű, macsón-jóképű, iszonyúan jó fej pasi, zseniálisan főz, olyan háza van, hogy tényleg csak a feleség meg a gyerekek hiányoznak, a kertből sk cukkinit, petrezselymet meg mángoldot csomagolt nekem (én azt sem tudom, mi az a mángold, majd meg kell guglizni, mit csináljak vele), mielőtt indultunk - egy főnyeremény. Csak azért nem boronálom őt össze a barátnőimmel, mert annak nem szokott jó vége lenne, meg hát igazából arról fogalmam sincs, hogyan funkcionál ez a fiú egy párkapcsolatban. 

De édesem, kérdezem, mit szeretnél a fával, meg a naplementével kifejezni? Hát, azt mondja, a természetet. Oké, de ezek semmit nem mondanak el _rólad_ szerintem. Úgyhogy kitöröltük, lefotóztam párszor az adonisz testét a parton, nem nagyon durvában, hanem játék és mozgás közben, vigyorogva, vizes hajjal, meg otthon, ahogy cukin, kicsit szomorúan nyírta a kutyát (kutya nem látható), felrakta a fotókat, és már este írt, hogy jézusom, mennyi match, ma pedig, hogy alig győz válogatni. 

Hát, igen. 

Lehet, kellene ilyen vállalkozást indítanom.

8 megjegyzés:

  1. Mángoldot mi mindenre használjuk, amire a spenótot

    VálaszTörlés
  2. Mangold az egyetlen zöldsèg, amit nem szeretek, ez fura, de lényegtelen.
    Huu...mennyi jófej, aranyos, okos mo.i lányról tudok, aki tinderezik.. istennö vagy :)

    VálaszTörlés
  3. A mángold nagyon finom fokhagymával megpárolva egy kis olívaolajon vagy vajon. A szára is nagyon finom,a sem kell kidobni. Lehet hozzáadni egy kis kecskesajtot... Szeretnék egy nagy csokor mángoldot most azonnal!

    VálaszTörlés
  4. Én ezúton jobbra húzom ezt a fiatalembert! *kacsint*

    VálaszTörlés
  5. En is jelentkezem a tindert kikerulve a fiuert :)

    VálaszTörlés
  6. :D nem vagyok rá sajna feljogosítva, h kerítsek:) meg ő nem is tud róla, h itt kiárusítom :D

    VálaszTörlés