2019. október 22., kedd

be kind to yourself

Még az is volt múlt héten, hogy pénteken külsős program volt az erasmussal, és bár délután vissza kellett mennem, dél körül sikerült találkoznunk Barnival és együtt ebédelni a törzshelyünkön (aminek sajnos új tulaja van, és, bár finomat ettünk, egyből eltűnt a hangulat). Utána bementem a mosdóba, és amikor belenéztem a tükörbe, azt láttam, hogy csak az egyik szemem van kifestve, ami nálam, albínó lánynál eléggé látványos. Egyből eszembe jutott, hogy reggel, mikor sminkeltem, felhívott az egyik lány, hogy vegyek ajándékot a vendéglátónknak - gondolom, itt került homokszem a gépezetbe. És utána még vissza kellett mennem az iskolába, úgyhogy félszeműen kellett letolnom a programot. Gondoltam, hogy majd trendet teremtek ezzel, és Barni azóta is minden reggel megkérdezi, hogy ma hány szememet fogom kifesteni, de visszatértem a hagyományos sminkelési módhoz. 

Most meg ülök a kanapén a frissen átrendezett lakásunkban, a banános zabkásám meg a kardamomos kávém fölött, adtam magamnak 20 perc énidőt indulás előtt, és nagyon örülök, hogy holnap kapunk egy nap pihit, és hogy a jövő héten őszi szünet lesz. Mostanában sokat nyavalygok, hogy nincs időm semmire (mert a hétvégét pihenés helyett erasmussal meg ikeázással-lakberendezéssel töltjük), de az az igazság, hogy tegnap fél 4-re itthon voltam, megebédeltem itt, a kanapén, és utána The Affairt néztem, míg  indulnom nem kellett a Palackba találkozni a lányokkal. Szóval most nem olyan rossz nekem.

4 megjegyzés:

  1. Hát ez a "hány szememet" nagyon vicces :D :D Pihenj sokat holnap és jövő héten, rád fér már:)

    (Amúgy ezen a képen teljesen mintha Te lennél, tiszta Milonka ez a lány külsőre is, meg a felsorolt dolgokról is kapásból Te jutnál eszembe.)

    VálaszTörlés
  2. Bocsi már másodszor látom leírva: szerintem helyesen nyavalyog, nyavalygok:)

    VálaszTörlés
  3. Haha, "It's ok not to be ok". 🖤 Es tok oke felszemunek is lenni. :)

    VálaszTörlés