2019. október 10., csütörtök

just a sec

Nem tudom eldönteni, hogy azért bírok megint hetente 3x reggel 5 előtt kelni, 5:50-re edzésre menni, és utána tök energikusan csinálni végig a napom, mert nagyon jól érzem magam és tele vagyok energiával, vagy azért érzem magam jól és kicsattanva az energiától, mert hetente 3 reggel elmegyek edzésre. Mindenesetre nagyon jó érzés, kicsit, mintha visszataláltam volna önmagamhoz. Nekiálltam ginseng-kúrát tolni, D vitamint, kollagént, meg igyekszem ésszel is enni, hogy egy kicsit ráerősítsek az edzés hatására is. Nem nyomogatom a telefonom ész nélkül (amúgy is ki vagyok attól, hogy mindenkivel számomra ismeretlen emberek szexvideóiról kell beszélgetni folyamatosan), tojok a közösségi oldalakra, hanem olvasok mindenütt, a villamoson, a lyukasórában, otthon. Zene helyett Ted talkokat hallgatok. Főzök magunknak, sütőtöklevest a bloggerlányoknak, banánkenyeret sütök a kollégáknak. Reggel nem metróval megyek suliba, hanem villamosom ameddig tudok, és a maradék távot lesétálom. Esténként agyonverem Barnit Carcassone-ban. Hétvégén megnézzük az őszi Balcsit, szeretném látni Tihanyt, meg Salföldet. Jó előre felkészülök az óráimra, azonnal kijavítom a dolgozatokat, semmivel nem vagyok elmaradva. Azt hiszem, jobb, ha megörökítem ezt a ritka pillanatot.

4 megjegyzés:

  1. Aw a te életed!! Kamaszkoromban amikor el voltam veszve és nem tudtam mi az élet, kellett volna olvasnom a blogod. Olyan csodálatosan bemutatod az életet minden színével, szagával, fájdalmával, örömével, kiszámíthatatlanságával, nehézségével, könnyedségével, jelentőségével és jelentőségtelenségével együtt. Csodálatos!

    VálaszTörlés
  2. Ohh, Salföld és Káli medence... Gyönyörű!
    Ha van kdevetek, nézzétek meg a Csendes Dűlőt Badacsonyőrsön iszonyatosan finom Kéknyelükkel (bár igaz, hogy mostanra inkább már vörösbor illik) vagy a Pap Wines-t Hegymagason (oda érdemes odatelefonálni, mert csak akkor nyit ki ha épp ahhoz van kedve, viszont baromi jó zenéket is kever – ha kedve van és ha talál valamit a piacon, akkor főzni is szokott).

    VálaszTörlés
  3. Pont azon gondolkodtam, hogy lemondom az internetet a telefonomon....

    VálaszTörlés