2019. december 5., csütörtök

bob

Évek óta (kb 2?) olyan hosszúságú a hajam, hogy nem lehet összefogni. Vagyis hát időnként ilyen nyúlfarknyi copfocska képződik azért, de hátul, alul akkor is kilóg egy sor. Nem bánom nagyon szeretem a rövid hajat, igazi frizura, nem csak úgy lóg, meg összefogva az ember fejéhez tapad (az én puha, vékonyszálú hajam ezt csinálja). Mondjuk persze jobban oda kell figyelni, nincs olyan, hogy bad hair day, 2 naponta mosás, és be kell lőni, hogy álljon valahogy. Most mégis megnőtt kicsit, és gondolkodom rajta, hogy még növesztek rajta, hogy össze tudjam fogni. Persze lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert ilyenkor azonnal rövid ötleteket nézek, és imádom. Nagyon tetszik, megnyugtatónak találom, hogy minden hajszál katonás rendben áll és mind makkegészséges, azt is imádom nézni, ahogy vágják a bobot (szerencsére sok ilyen videót találni). Még mások haját is sokszor nézegetem, hogy mennyire jól működne nekik egy rövidebb frizura a hosszú, elvékonyodott tincsek helyett. Ez valami mánia lehet.











8 megjegyzés:

  1. igen, de nem zavarja, hogy az arcaba log? foleg az utolso ket kepen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nem gondolom, hogy az arcába lógna, vagy nem tudom, az enyém is ilyen és nem zavar. illetve látszik mindkettőnek a hullám, hogy gondolom időnként a fülük mögé simítják, én is úgy szoktam.

      Törlés
  2. Aww, igen!
    Nekem is hasonló típusú a hajam, vékony, hamar törékeny, puha, és ugyanezt a formát vágattam. Teljesen bolondos öröm, hogy végre egy frizura, ami jól áll ennek a típusú hajnak.
    Összekötés: olyat szoktam csinálni vele, hogy csak egy kicsit kötök össze a fejem tetején, hátul. Jó, hát nem ezzel megyek bálba, de főzéshez ideális. :D

    VálaszTörlés
  3. Hát a kulcs amit te is írsz. Be kell lőni. Na ez az ami nekem nem megy. No meg szép archoz sokféle haj jól áll. Megnézném ezt a sorozatot az én fejemmel. :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont ilyen hajam van egy ideje, de epp csak akkor all faszan, ha nem lovom be. :D Mondjuk nekem elony, hogy enyhen hullamos alapbol. Viszont rohadt eros, vastag szalu hajam van, ugyhogy a fodrasz mindig kiritkitja hozza, amitol kicsit kopasztott csirkenek erzem magam, mikor fogdosom. De amiota elek, tenyleg ez eddig a legjobb fazon. Ahogy Milonka irja, igazi frizura. Ha mar kicsot is hosszabb, en zsigerbol gumizom ossze, igy meg muszaj vagyok szabadon hagyni, es ez jo.

      Törlés
  4. Pont most vágattam kb ilyenre :-)

    VálaszTörlés
  5. Az alapvetoen kigyozva hullamzo, de nem gondor hajamhoz is legjobban az osszekothetetlen, kocos bob frizura all, meghozza az elol hosszabb.
    A jo fodraszok messzire mennek ferjhez / palyat modositanak / betegek lesznek a kornyekemben.
    A bena fodraszoknak hiaba viszek kepet magamrol, h ilyen volt, ilyet szeretnek ujra, tenyleg siman meg lehet csinalni a hajambol - helyette kapok keletnemet focista frizurat kilogo fulekkel, elol all ala boven lecsapva... hiaba no gyorsan, vagy egy ev, mire ilyet kihever az ember haja...

    A tobb elrontott bena frizura es lebetegedett profi fodrasz utan elkezdtem youtube videokat nezni. Megneztem tobb tucatot - majd fogtam egy ollot, odaalltam a nagy tukor ele... Gondoltam, ha nem sikerul, beugrom egy plazas, bejelentkezes nelkul vago fodraszhoz.
    De sikerult 😊 Merhetetlen szabadsagot ad, h akkor vagom le a hajamat,amikor en szeretnem - pont olyan hosszura, mint en szeretnem - pont azon a ponton, abban a kanyarulatban van elnyisszantva az osszes tekergo tincs, ahol en szeretnem.
    Masfel eve magamnak vagom 😊

    VálaszTörlés