2019. december 18., szerda

foood

Tegnap este egy nagyon kedves tanítványommal találkoztam a Batyin, a kedvenc helyemen, amit Marcipánördögtől kaptam, ugyanis vele voltam ott először, és másokat is elvittem azóta oda. Kicsit Párizs-hangulatú hely, mindenki azonnal beleszeret. Ezzel a lánnyal (akit meg egyébként Violeten keresztül ismertem meg, tehát minden szál a blogokban fut össze), az utóbbi egy évben szinte minden kedden találkoztunk és beszélgettünk. Szerintem nagyon ritka, hogy az ember rendszeresen ennyi minőségi időt töltsön valakivel, én a barátaimmal, a tesómékkal sem beszélgetek rendszeresen, heti szinten ennyit, és a világon minden téma előkerül, az egészen személyes történeteinkig. Szóval azt hiszem, nem fura, hogy barátság alakult ki köztünk, nagyon megszerettük egymást. Úgyhogy most, az utolsó óránkat nem a megszokott helyszínen, az ő kicsi konyhájában tartottuk, hanem ebben a csodás hangulatú bárban, két pohár vörösbor mellett. 

Ma pedig Gabesszel néztük meg a Czakó kertet - én már Barnival jártam ott. Akkor olyan élmény volt, hogy mikor beültünk, Barni azt mondta, hogy hát milyen jó ez a hely, ez lesz a törzshelyünk! Aztán mikor kijöttünk, azt mondta, soha többé ne jöjjünk ide - és hát tényleg, minden elbaszott volt, a kiszolgálás, a kaja, az elfelejtett, majd a főétellel egyszerre kihozott előétel - és mindez nagyon drágán. Gabesz viszont kíváncsi volt rá, mert tényleg nagyon hangulatos, úgyhogy adtunk neki egy második esélyt, de azt hiszem, kijelenthetem, hogy többet már valóban nem megyünk. Úgyhogy a Czakó kertet nem is tudom ajánlani.


Ez a típusú vacsi sokkal boldogabbá tesz - nem is tudom, hanyadik gránátalmám volt ez a héten, alatta persze mangó lapul: 


6 megjegyzés:

  1. Évek óta próbálkozom a gránátalmával, de nem értem, számomra csak fura allagú, ízetlen golyócskák. De lehet, én fogtam ki mindig rosszat.

    VálaszTörlés
  2. Ide tartozik. Tegnapi eset. Vettem avokadot eletemben eloszor. Kiderult hogy mango.

    VálaszTörlés
  3. Tudtam, hogy bírni fogjátok egymást :) És nagyon örülök, hogy jár hozzád! Mindamellett, hogy tökre sajnálom, hogy én nem tudtam vele találkozni talán január óta. Viszont az a munkahely egy borzalom, szóval szerintem neki te lehetsz a fény az éjszakában!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) azt tudom, hogy nagyon szereti az óráimat, és nem feltétlenül az angolozás miatt :D de én is imádok hozzá járni, tényleg annyira kedves, őszinte, érdeklődő, szuperokos csaj. a munkahelye... az gáz valóban!

      Törlés