2020. január 5., vasárnap

dress like an eskimo

Meglepő módon nagyon van kedvem a holnaphoz meg a héthez. Gondolom, az is közrejátszik, hogy decemberben még borzasztóan fáradt és aluszékony voltam, a múlt héten viszont, ahogy a nagykönyvben meg van írva, visszatért az energiám (mondjuk a hangulatváltozásaimat hagyjuk). Újra tudok sportolni, és jól érzem magam - nyilván nem olyan az energiaszintem, mint korábban, de a decemberihez képest istenes. Meg ez az egész sztori annyira pozitív alaphangulatot ad, mint egy szuper kis titok, amit őrizget az ember, csak most már őrizgetnem sem nagyon kell, ami tök jó érzés. 

Ma reggel, mikor felkeltünk, ragyogóan sütött a nap és kristálytiszta volt az idő, úgyhogy megreggeliztünk, halálosan felöltöztünk, autóba ültünk és elmentünk kicsit kirándulni Visegrádra. Annyira jó volt a friss levegő, a gyönyörű táj és a mozgás együtt, teljesen feltöltődtem, utána pedig olyan éttermet találtunk, hogy úgy ebédeltünk, hogy az egész Dunakanyaron legeltethettük közben a szemünket. 


Egyébként nagyon elszúrtam, mert olvastam valakinél, hogy úgy kell elkezdeni a téli szünetet, hogy minden dolgozatot kijavítunk, de ezt sajnos nem bírtam betartani, és tegnap 4 órát javítottam, és még ma estére is maradt egy órányi. Kemény lesz a január a suliban, de valahogy nincsen kétségem, hogy meg tudom majd őrizni ezt a nyugodt, pozitív állapotot, némi 'who cares' hozzáállással kiegészítve. Szerintem így január elején annyi jó, tiszta, újrakezdő energia van, csak ki kell használni. A karácsonyi dekorokat is teljesen eltüntettük, Barni anyukájától pedig tegnap kaptam egy csokor tulipánt, szóval itthon is úgy érzem, hogy jöhet a tavasz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése