2020. február 21., péntek

hey, weekend!

Tegnap 6-kor keltem és este 7-ig értekeztünk, 8-ra értem haza. 9-kor már aludtam. Minden nap 6 előtt kelek, kedden és szerdán is este 6-ig bent voltam. Csomóan mondják, hogy vegyem lazán a sulit, de egy középiskolát, a miénket legalábbis, nem lehet lazán venni, vagy csinálod rendesen, vagy sehogy. És hát igen, érzem, hogy erre a tempóra már nem igazán van szükségem, esténként alig várom, hogy vízszintesbe kerüljek és pihentethessem a pocakomat. 

Egyébként lesz nemsokára 2 szóbeli felvételis hétvége, ami kb csütörtöktől szombat estig tart, és tegnap mondták az értekezleten, hogy ugye akkor mindenki tudja, hogy mikor és hova van beosztva, én meg jeleztem, hogy nem, én nem tudom. És mondták, hogy engem nem osztottak be,  nem kell jönnöm. Először teljesen megdöbbentem, mert ez egy nagyon fontos dolog, kiválogatni, hogy kik jöhetnek hozzánk, megnézni a leendő gyerekeket - de aztán elkezdtem nagyon mély hálát érezni, hogy kaptam néhány plusz estét, egy nyugodt, szabad hétvégét. The perks of being pregnant.

Ma amúgy csak 3 órám van, 10-re megyek, 1-ig vagyok, a péntek az nagyon jó. Este vacsizni megyek az edzőlánnyal meg a nővérével a Babkába, holnap meg kicsit megnézzük a szüleimet meg a kiskutyámat, süthetne a nap.


1 megjegyzés:

  1. napsütéses hétvégét neked Milonka! annyira jó tudni a boldogságodról, hogy nem tudom nem leírni ezt :)

    VálaszTörlés