2020. július 2., csütörtök

oh fcuk

Fú, hát reggel óta jó nagyot fordult velem a világ. Reggel elmentünk reggelizni, végre találtunk egy nagyon-nagyon kedves és hangulatos reggeliző-kávézót a közelben, kb a sarkon, ami kívülről abszolút semmilyen, de így kipróbálás után azt gondolom, hogy a törzshelyünk lesz,  majd Barni kirakott a kórház előtt, ahol a szokásos heti vizsgálatok meg egy UH várt rám, ő pedig indult tovább, hogy egy barátjával idén először wakeboardozzanak 2 órát. Délben pedig már sírva hívtam, hogy a doki két lehetőséget ajánlott fel: vagy itt maradok azonnal, hogy befeküdjek megfigyelésre már a szülésig, vagy még otthon töltöm a hétvégét, és hétfőn bejövök egy főorvosi konzíliumra, ahol eldöntik, hogy be kell-e feküdnöm (valószínűleg igen). Aztán délután visszahívott a dokim, hogy a megbeszélés végül holnap lesz, hogy gyorsabban reagáljanak, és ne kelljen hétfőig izgulnom. 

Mivel akár 1-2 hetem is lehet még a szülésig, nyilván nem örülök, ha ezt az időszakot már kórházban kell töltenem, de ha ez van, hát ez van. Anyukám azt mondta, bízzak az orvosokban, örüljek, hogy figyelnek majd rám, és ne szomorkodjak, mert akkor a baba is szomorú. Úgyhogy most igyekszem nem elkeseredni. Még jó, hogy tegnap újra átnéztem a csomagokat, mert már annyira régen össze vagyunk pakolva, hogy nem is emlékeztem, mi van a táskákban. Meg legalább nincs már karantén, Barni naponta be tud jönni, hogy meglátogasson, vagy dolgokat hozzon nekem, ha bármi hiányozna. 

Aztán a zaklatott lelkiállapotom miatt lemondtam a védőnőt (aki amúgy holnap úgyis jönne hozzánk), majd elmentünk pizzát ebédelni a Fragolába, amit már ezer éve akartunk, meg kaptam egy csokor virágot is. Remélem, bevihetem magammal, ha esetleg tényleg be kell holnap feküdnöm. 



28 megjegyzés:

  1. Oh te jo eg! De miert kell befekudni ha meg realisan 1-2 het van hatra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nincsen minden rendben, és hogy meg tudjanak figyelni, meg ha gond van, kéznél legyek.

      Törlés
  2. Megírod a reggeliző nevét?:) Nem túl messze lakom, és vadásszuk a kellemes reggelizős-kávézós helyeket :)

    VálaszTörlés
  3. Hú drukkolok nagyon! ❤️
    Szuper, hogy így figyelnek rád, az a lényeg, hogy mindketten biztonságban legyetek.

    VálaszTörlés
  4. Az ilyennek inkább örülni kell tényleg, mert időben fognak lépni, ha kell. Nekem reggel még totál jó nst-m volt, semmi jel, se jósló, semmi görcs, nyákdugó a helyén. Délben megkaptam a rossz vérképem, 3-kor már a szülészeten jelentkeztem, este 10 órakor volt az első fájásom, 00:10-kor megszületett a gyerek. Ha az első fájás után még itthon összekészülődök, fürdök, stb, tuti a liftben szültem volna :D 4 nappal a kiírt dátum előtt szültem. De nagyon kevés baba születik a kiírt napon. :) Kitartás, csak pozitívan, mindjárt itt a finish :)

    VálaszTörlés
  5. :(
    Es a dokid nem akar inditani? Ha 1-2 het van, akkor a 38. heten vagy, ugye? Ennel a korhazban aszalodasnal kb az inditas is jobb...
    Kitartast.

    VálaszTörlés
  6. ja igen, és ha befektetnének: vigyél magaddal füldugót és szemmaszkot! ha ki kell húzni egy-két hetet még az osztályon úgy, hogy körülötted random meginduló szülések és fájásokkal dacoló nők fekszenek, meg éjjel alvás helyett ébren horkoló és forgolódó ikerterhesek, akkor elég jól jöhet :D (de remélem csendes és decens szobatársaid lesznek, vagy leginkább még azok se)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh, jó, köszi! Nem mintha amúgy tudnék aludni:)

      Törlés
  7. Csendes drukkerként, aki minden reggel itt kezd: hajrá Milonka és Dani! Könyvolvasó?

    VálaszTörlés
  8. Kitartast kivanok neked, mar nincs sok hatra!

    VálaszTörlés
  9. Drukkolok!
    Nagyon szép a csokrod!

    VálaszTörlés
  10. Kitartást neked a következő napokhoz (hetekhez? :))! <3

    VálaszTörlés
  11. Fingers crossed, minden rendben lesz! ❤

    VálaszTörlés
  12. Úgy csodálom mindig az ilyen szép pici táskákat! De sose értem, hogy a fenébe csináljátok, hogy ezzel jöttek mentek :-))) Nekem a pénztárca, iratok, zsebkendő, fél liter víz, zsepi, textilszatyor stb miatt eleve nagyobb kell. Pedig annyira stílusos.

    VálaszTörlés
  13. szurkszurk, remelem, nem kell befekudnod, vagy ha igen, nem lesz egyaltalan rossz ❤ez mar szinte a finish! 😊🥰

    VálaszTörlés
  14. Kitartást Nektek, nagyon nem hangzik jól, reméljük a legjobbakat! ❤️

    VálaszTörlés
  15. Gondolok Rád! ❤️ A lényeg, hogy minden rendben legyen, kitartás!

    VálaszTörlés
  16. Minden rendben lesz, kitartás!-)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon drukkolok(ismeretlenul bar)!

    VálaszTörlés