2013. december 9., hétfő

Álca

Tegnap este fél 10-kor lefeküdtem aludni. És mégis, ma reggel annyira mindegy volt minden mikor reggel fél 7-kor csörgött az óra, hogy annyi erőm volt, hogy magamra rángassam a legkényelmesebb ruháimat, összefogjam a hajam, megmossam az arcom, fogat mossak, egy pici pirosítót rakjak föl (még szempillaspirált se, remélem érzitek a helyzet komolyságát), a tuti hidegbiztos bundás bakancsomba bújjak, kabátot, sálat és sapkát vegyek, bringára üljek, majd 7:59-kor beessek a suliba. Aztán a legviccesebb az, hogy maguk a diákok annyira nyűgösek és elnyűttek ilyenkor hétfőn, hogy hozzájuk képest én vagyok a kipihentség mintaképe, és az egyik diák ma meg is kérdezte, hogy "a tanárnő hogy csinálja, hogy mindig ilyen fitt"? 

Háttööö. Jó a pirosítóm. 

5 megjegyzés:

  1. "Háttööö. Jó a pirosítóm. " : DDD
    Elnézést, de nagyon röhögök, teli szájból.

    Lehet benne valami, hogy te pihentebb vagy.. a diák még vasárnap este éjfélig talán 1-2-ig még ébren van.. a gép előtt, a kolisok kocsmában..

    Amúgy meg szép estét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy a péntek esti hajnal 6-ig tartó extraberúgásos diszkóról már ne is beszéljünk (szokták mesélni), van mit kipihenniük. :)

      Neked is! :*

      Törlés
    2. Azt ki lehet piheni egy nap alatt, vasárnap már semmi bajom nekem se.. :D Igaz én diszkóba járok, de a reggel 7-8-ra haza érés nálam se újdonság.

      Törlés
  2. szerintem hozzá fog szokni a szervezeted a koránkeléshez :) előbb-utóbb...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is a koránkeléssel van gond szerintem, hanem a hétfővel, meg a ki nem pihent másnapossággal, amitől még harmadnap is tompa voltam.

      Törlés