2014. január 28., kedd

All we hear is

Nekem, tudjátok, anyukám varrónő volt, ami mellé ideális tevékenység a rádióhallgatás, úgyhogy én hozzá vagyok szokva, hogy szól a rádió. Különösen, mióta már nem szeretem a zenét mióta kevesebb zenét hallgatok, szeretem, ha mindenféle érdekes témákról duruzsolnak a fülembe, okosodhatok, tájékozódhatok. Szombaton és vasárnap reggel van például gasztro műsor, a múltkor a lakáséttermekről volt szó, meg hogy az idei év legmenőbb alapanyaga a karfiol lesz, Amerikában például alig ismerik, hát ez milyen érdekes?

De sajnos pont reggel 7 és 8 közt, mikor készülődöm és reggelizek, mikor a leginkább praktikus lenne hogy szólnak a hírek, meg ilyen-olyan érdekességek, nos akkor persze politikai témák, beszélgetések, interjúk vannak, illusztris meghívott vendégekkel: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és társaik. Valamelyik nap konkrétan Vona Gáborral reggeliztem. Tényleg azt gondolják hogy az ember így akarja indítani a napot? Vagy Miley Cyrust hallgatok (Mr2) vagy gyűlölködést (Mr1)?

Feladom. Többet nem hallgatok reggelente rádiót.  

JordanGraceOwens

5 megjegyzés:

  1. én mindig bbc-t hallgatok :) az érdekes okoskodás kimarad ugyan, de van zene meg hírek.

    VálaszTörlés
  2. én reggel a kocsiban szoktam rádiót hallgatni, Mr2-t... mondjuk lehet, hogy szerencsém van, mert Miley Cyrust nem ismerem fel, ellenben van betárazva 6 CD is, és ha szar egy adott szám, vagy híreket mondanak, egyszerűen elkapcsolok. ha vége a híreknek, vagy jobb szám jön, vissza :)

    VálaszTörlés
  3. Reggel kocsiban, Jazzy, Millásreggeli. Jó zenék, a gazdaság meg érdekel.
    Én a reggeli tvműsorokról szoktam le, szörnyűek.

    VálaszTörlés
  4. Nálunk. A rádióban. Non stop megy az adás. Nem lehet kikapcsolni. Hazafelé a kocsiban meg mindig harcot vívok a férjemmel, hogy ne kelljen már akkor is ezt hallgatom. Több kevesebb sikerrel...

    VálaszTörlés