2014. január 8., szerda

Busy, busy

Ma csak 10-re kell mennem dolgozni, így reggel végre, először mióta tanítok, elmentem futni. Vittem a kutyust is, aminek ő először nagyon örült, aztán meg kissé szemrehányóan pillantgatott rám felfelé, mert ugye futás közben nem lehet olyan jól pisilgetni meg szagolászni, pedig az elején meg a végén is elengedtem egy kicsit. Mondjuk amilyen hordó hassal rendelkezik, rá is ráfér. Kb 25 percet futottunk még félsötétben-ködben, aztán itthon kicsaptam az ablakokat-ajtót, és további 25 percet ugráltam erre a videóra. Úristen hogy el lehet lustulni másfél hónap alatt. Szerintem még sosem esett ennyire jól a reggelim.

Ma fél3-ig tanítok, és ma nem jön magántanítványom, és így hirtelenjében nem is tudom, mihez kezdjek a rengeteg ölembe pottyant szabadidővel, aaah. Megfogadtam egyébként (na tessék, ezt is), hogy jóóól ki fogom használni minden percemet. Azokon a napokon, mikor délután is tanítok, hagyom magam pihenni és lábat lógatni, de a többin csinálok valami hasznosat, tevékenyet vagy funt, mint például sport, vagy randik, vagy mozi, vagy ilyesmi. A sport mára már megvolt, de kell még valami tevékeny és fun.

5 megjegyzés:

  1. nincs kedved lakberendezési ötleteket adni, ha küldök néhány fotót?

    van egy totálisan lehetetlen (!) elosztású lakásom, és már 500x áthuzigáltam a kanapét, de sehol sem jó. már az agyvérzés kerülget. a zongorát már vagy hússzor cibáltam szerencsétlent át máshova, de az se jó sehol. idegbeteg vagyok egyszerűen ettől a fél éve tartó "átmeneti állapottól".

    http://www.realmadridfootballblog.com/wp-content/uploads/2011/10/halp.png

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát már hogyne lenne, küldd! :) Persze nem ígérhetek semmit, mert így távolból nehéz. De majd jól meglátogatlak, és akkor terepen már menni fog !

      Törlés
    2. Bár ha rendszeresen olvasod a geccot, akkor nem is értem, miért nem találod a megfelelő megoldást. :)

      Törlés
  2. süss vagy főzz valami olyat, amire amúgy sajnálnád az időt. ezzel megvan a hnapi tízórai is.

    VálaszTörlés