2014. január 20., hétfő

How long till summer?

Esküszöm hogy nem azért mert a januárban is a pozitívumot keresem, mert hát valljuk be, nehéz benne megtalálni. Nagyon utálom, olyan kilátástalan, a jövő hétre hideget mondanak, hétfő is van, fáj a torkom megint, nyűgös vagyok, na. 

De ma az egyik itthoni diákommal a reklámok, hirdetések volt a téma, és elővettem egy régi ELLE Dekort hogy megbeszéljük a benne lévő hirdetéseket. Egy júniusi szám volt, végiglapoztam, és  hát aaaaaaahhhhh, nyár. És belegondoltam megint, hogy hát jó, tényleg nem könnyű ezekkel a kölkökkel, van velük nyűg, de június elején lerakjuk szépen a lantot, és lesz 2 és fél hónap nyaram csak magamnak, kezdhetem a piacon a napot, úszni járok a strandra, égetik majd a kavicsok a talpam a Dunaparton, a salim mellé jéghideg rozéfröccsöt iszom, nyitott ablaknál olvasok hajnalig, viszem az unokaöcsihugikat mindenfelé, koncertekre és kiülős helyekre járok, csokibarna leszek, és hordom majd a szép színes nyári ruháimat, és ki tudja milyen csodák várnak még rám? Mikor lesz már nyár? 











Hmmm, sajnos akárhogy számolgatom, eléggé messze van. De hogy jobban bírjam türelemmel, úgy döntöttem kicsit gatyába rázom magam, jógáztam, megittam úgy egy liter banán-narancs-uborka-körte-gyömbérlevet, és bepakoltam az edzőcuccomat, amit holnap, a 3 lyukasórám alatt fogok bevetni. Igyekszem lelkesedni, pffff.

4 megjegyzés:

  1. de a tavasz már csak 39 nap!! :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, fájdítod itt a szívemet! Bele sem merek gondolni, meddig kell még jetit játszanom a télikabáttal,.. Tűkön ülve várom a nyarat! :)

    VálaszTörlés
  3. Én úgy általában nem rajongok a kánikuláért, de komolyan mondom, kedvet csináltál hozzá :) Egyenlőre a tavaszt várom (small steps ugye), hogy órákig sétálhassak a kiskutyámmal úgy, hogy ne kelljen rá kabátot adni.

    VálaszTörlés