2014. március 12., szerda

Happy times ahead

Ma reggel már konkrétan jól voltam, ezért szépen összeszedtem magam, és elmentem a dokihoz hogy holnaptól már mennék dolgozni. Szerinte még otthon kellene maradnom a héten, mert fertőzésveszély (úgy érti, én fertőzhetek), meg kimerültség, de én jól érzem magam, és nem is merek sokat hiányozni a suliból. Megígértem azt is, hogy egyfolytában mosom a kezem, és nem fogok fertőzni, becsszó. 

Mindenesetre kihasználtam hogy szépen helyrerázódtam, és elvittem a blökit oltatni, aki szétizgulta magát, de tényleg, teljesen kész volt, reszketett, és épp hogy nem mászott fel teljesen az ölembe a váróteremben (ami azért egy 8 éves, 18 kilós bundahalom esetében több mint mulatságos lenne), aztán 1 perccel a szuri után már teljesen megkönnyebbülve, vígan udvarolt a halálcuki állatorvos lányoknak, akik persze elolvadtak tőle. 

Azért kellett sos-ben elvinni őt, mert vasárnap el akarom vinni kutyaiskolába (ha csak nem lesz k***ahideg és hóvihar tényleg, ugye nem?) hogy egy kicsit szocializálódjunk, főleg ő, mivel valahogy nem jön ki a kutyákkal, szeretne játszani, de az fontosabb neki hogy megvédjen engem, gyakran acsarkodik a teljesen barátságos kutyákra, és ez tökéletesen nonszensz. És ott ugye kérhetik az oltási igazolást, mi meg pont egy éve voltunk utoljára. Na meg ugye kullancsok, bolhák és társaik, mi meg szeretünk a fűben fetrengni, mint a mellékelt ábra is mutatja.

hát így imádjuk mi egymást, és még a nap is süt
Aztán elmentem bevásárolni, de fura mód még nem nagyon kívánok semmit, főleg a zöldségeket, gyümölcsöket nem, úgyhogy csak holnapra vettem finom szendvicsnek valót, aztán majd meglátom. Csak nagyon óvatosan eszem még. Bár rájöttem, hogy mindjárt itt az április, ami egyet jelent a spárga eljövetelével, amit én reggeltől estig kiló számra tudnék enni, az egyik legeslegkedvencebb zöldségem. 
Happy, happy times ahead!

És bár jó érzés hogy holnap újra suli, és buzog bennem a tettvágy, azért bevallom, meg tudnám szokni hogy ebben a gyönyörű időben jövök-megyek teszek-veszek, és süti a képem a nap. Egyébként annyira ki vagyok simulva, és olyan pirospozsgás az arcom a hétvégétől meg a mai kertben ökörködéstől, hogy holnap senki nem fogja elhinni hogy beteg voltam. Mondjuk tökmindegy. 

10 megjegyzés:

  1. Hóvihaaar? Én nem olvastam ilyet sehol. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, túlzok, de tényleg azt mondták h szombat estére 15 fokot esik a hőmérséklet, és esküszöm havat is emlegettek.

      Törlés
  2. na, örülök, hogy jobban vagy már. a spárga nekem is a top zöldség, pont most gondolkodtam azon hogy be kéne készletezni belőle és lefagyasztani egy csomót.
    Bobek cuki.sok Bobekes képet szeretnék!

    VálaszTörlés
  3. szegeden jó időt mond, de én már be is vásároltam magokból meg földből, úgyh. engem nem érdekel, hétvégén kertészkedek!!!
    hát, ez a kép.... az egy dolog, h színes, de nagyon cuki is, amúgy nyúllal is szoktunk így, ha hozzá bújok, pont ilyen elégedetten élvezkedi:D más: spárga: sose vettem, sose készítettem belőle semmit. majd egyszer megírod, h kell pucolni, mire kell figyelni meg h miket készítesz belőle? köszcsy.

    VálaszTörlés
  4. Szép a hajad... nagyon jó kép! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ez a kép (is!).

    Én a spárgával sehogy se tudok barátságot kötni, pedig a németek körében nagyon nagy divat, még a spárgához is spárgát adnak, én meg nézek bután, hogy jó-jó, de nincs valami más is?

    VálaszTörlés
  6. milyen élvezkedő képet vág a kutya :D
    én még sosem csináltam spárgából semmit. Kicsit félek, hogy bridzsitdzsónszosan készíteném a spárgát :D

    VálaszTörlés