2014. április 10., csütörtök

Spontán randi

Ma együtt sétáltunk a bicajos fiúval meg a lányvizslájával. Még eszembe is jutott, mielőtt elindultunk, és kicsit dobogott ám a szívem, mikor megláttam! Teljesen véletlenül futottunk össze, ők már visszafelé jöttek, de visszakísértek minket, ami nagyon kedves tőlük, és beszélgettünk. Cuki nagyon, és azt hiszi, hogy rocksztár vagyok (a hírnevem, ugye), egész sok dolgot tud rólam. Nagyon kis komolynak tűnik, de sajna elég fiatalka (szerintem max harmincegykettő), ami rövidtávon nem zavar, hosszútávon viszont... Mondjuk nem tudom mit gondolkozom hosszútávban, miután fél órát sétáltattuk a kutyáinkat együtt, még jó, hogy nem kezdem el kitalálni a közös gyermekeink nevét. 

A lényeg, hogy cuki, jólesett vele lenni, a nap is sütött még, gyönyörűek voltak az eső utáni fények a Dunaparton, és tiszta romantikus spontán randi kutyasétáltatás alakult. Úgy váltunk el, hogy majd biztosan összefutunk, de persze nem bánnám, ha elhívna randizni. Mondjuk az eddigi teljesítménye után, gondolom, majd kétszer annyira fogja lájkolgatni az instagram fotóimat.

amy schimler-safford

8 megjegyzés:

  1. Vagy meglátod csókolzni egy sráccal a pubban. Lehetőleg a másikkal, aki tetszett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már akartam indítványozni, hogy szavazzuk meg, hogy Trillian írjon blogot:).

      Törlés
    2. Az volt a konkrét élményem, hogy New Yorkban voltam izé pincérnő egy kissé lepukkant pincebárban, de azért a West Village-ben volt, szóval menő voltam anyway. (Itt találkoztam Tarantinóval, woot, woot) És felvett a tulaj egy másik csajét, aki mindig egy sráccal jött, aki nekem nagyon bejött. Dehát persze - gondoltam -, a pasija. De azért mindig úgy nézett. És akkor egyszer végre odajött, és teljesen csuhajjára olvadtam magam, és biztos voltam benne, hogy this is the beginning of a beautiful izé, relationship, és akkor elmondta rendkívül elokvens és szinte költői módon, hogy nagyon tetszem a Jonienak, és hogy mi lenne, ha. Egy randi?
      Mármint hogy Jonie teljességgel leszbikus, és szerelmes belém, ő meg csak egy barát, de hát igazán segíteni szeretne, és ne mondjam neki, hogy ő végre odajött hozzám.
      Uff.

      Törlés
  2. Jaj, hát ez nagyon izgi, drukkolok. :)
    trillian: :D Neeeeee... :)

    VálaszTörlés
  3. ez olyan cukiiii :)
    (amúgy meg cseréljünk, én most egy 38 évessel találkozgatok, de nekem jobban feküdne egy 30-32)

    VálaszTörlés
  4. megfigyeléseim szerint 30 felett már nincs olyan sok különbség hogy valaki, teszem azt, 32 vagy 36…egy 32 éves ember már lehet egészen kiforrott, míg egy 39 teljesen éretlen..szerintem ez ne zavarjon.:)

    VálaszTörlés