2014. április 21., hétfő

Spontán

Tegnap délután elmentünk páran (8 fő) bringázni, bár nagyon lógott az eső lába, de gondoltuk, hátha nem esik majd. De aztán, minő meglepetés, esett. Tekertünk kb 5 km-t, majd egy biciklispihenőben beálltunk egy fedél alá kb 10 másik bringással, és ott röhögcséltünk úgy egy órát, nagyon hangulatos volt. Aztán mikor kicsit csendesedett az eső, elindultunk vissza a város felé, de 1 perc múlva már úgy szakadt, mintha dézsából öntötték volna, és szarrá áztunk. Nagyon régen volt ilyen élményem, vicces volt.

Aztán B tervként eljöttünk hozzám, szereztünk inni- meg ennivalókat, a DJ haverunk hozta a mobil zenepultját (ölében a kutyámmal keverte a zenét), scrabble-öztünk, és természetesen spontán házibulihoz méltó módon táncoltunk hajnal 1-ig (délután 5-től). Szerintem az este ott lesz az év öt legjobb bulija közt, a képek pedig, itt volt a fényképezőgépem, és mindenki kattintgatott, és hááát, percekig nevettem, mikor ma reggel végignéztem őket. Imádom ezt a vicces kis bandát, nagyon jó fejek. Azt hiszem, elég jól sikerült ellensúlyoznom az antiszoc napjaimat. 

Ma nem sikerült túlzottan aktivizálnom magam, ettem, ittam, filmeket néztem, mosogattam, rendet raktam, kitakarítottam. Most pedig vissza az egészséges, aktív napokhoz, még egy nap intenzív pihi, aztán újra munka. Még 8 hét a nyári szünetig, és kiderült, hogy májusban érettségi szünet is lesz, óóóó. Can't complain.

Ez a szám meg így a szünet végére. Fogadjunk, hogy sokatoknak ismerős lesz, és vajon honnan?:)

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Rákerestem most, és szerintem a BJ soundtrackjében nem volt benne, de ha te mondod, én persze mindent elhiszek. Én mindenesetre nem onnan ismerem.

      Törlés
  2. Tényleg nincs rajta...hm, nem tudom nekem volt egy BJ lemezem és, mint ha azon rajta lett volna... lehet valamivel keverem. :)

    VálaszTörlés
  3. Én kocka vagyok, lehet, nekem a Windowsból rémlik.

    Egy jó ideig ezzel indult a gépem, amíg rá nem jöttem gyerek fejjel, hogy kell átállítani. Helyes a válaszom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes a válasz, a Win 95 telepítőlemezén volt rajta.:)

      Törlés
    2. Végre, egyszer hasznát veszem a kockaságomnak. :)

      Törlés