2014. május 21., szerda

És akkor nyár

Tamkoval találkozót egyeztettünk, és írta még a hétvégén, mikor az a csúnya idő volt, hogy nem tudja, hogy lesz EBBŐL az időjárásból jó idő. És tessék, tegnap megérkezett a nyár. Ennek örömére tegnap megpróbáltam harisnya nélkül rövid szoknyát felvenni, de olyan fehérek a lábaim, hogy inkább elhalasztanám a dolgot néhány vízparton töltött órával. Viszont este voltunk futni a blökivel, ő kocog mögöttem 2 méterrel, de látszik, hogy egy idő után már csak illendőségből nem hagy ott a francba, hát nem agár ő, hanem egy kissé elkényelmesedett, középkorú puli. Cuki azért, nagyon jó társaság futáshoz is. Régebben néhányszor elvittem már őt, de úgy éreztem, feltart, most az elmúlt néhány alkalommal viszont valahogy ráérzett, hogy hogyan kellene ezt, és nem kell megállnom, vagy lassítanom miatta, vagy legalábbis ritkán. Persze félidőben szoktam hagyni, hogy szagolásszon is pihenjen, én meg addig sétálok. 

Este fél9-kor még autóba ültem, és elmentem salátát meg gyümölcsöket venni, közben kiderült hogy olyankor már csak a teszkó van nyitva. Hát én oda soha többé nem megyek, olyan szomorú az a hely, én meg elveszettnek és száninak éreztem magam ahogy olyan későn egyedül válogattam a hervadt zöldségek közt. Ezentúl csak a vidám, színes piacra megyek a nénikhez, meg a jó kis lidlinkbe, ahol amúgy van Nyakas 1200 ft-ért, szóval miért is mennék máshová.




Most meg narancs-ananász smoothie, miközben csak 10-re megyek dolgozni, délután pedig Budapest és :). Imádom a nyarat!

2 megjegyzés:

  1. imádom a képeid!!!!! de ezt szerintem, mondtam már 8-)

    VálaszTörlés
  2. én még mindig nem hiszem el, hogy jó idő van, úgyhogy tegnap is cipeltem a vékony kabátomat, mert azt hittem, este szükség lett rá. Lehetnék már kicsit optimistább :D Mondjuk tényleg feleslegesen cipeltem :)

    VálaszTörlés