2014. május 21., szerda

Vado matto per tutta la vita che c'è



Jovanottit nagyon szeretem, élőben is láttam már, Sergio Mendez örök szerelem, ez a közös szerzeményük meg különösen telitalálat: tengerpart, nyár, dolce vita. Milyen fura, hogy a franciás életstílust és a nyelvet mennyire nem tudtam magamévá tenni, mennyivel könnyebb dolgom lett volna, ha Olaszországban kell élnem, az olasz így ennyi év kihagyás után is olyan szépen simul a fülembe meg a nyelvemre, mintha mi sem lenne természetesebb. És hát az ahogy élnek... Nagyon-nagyon tetszik.

3 megjegyzés:

  1. juj, Sergio Mendez és Jovanotti nekem is nagy kedvenceim, Sergio tehet például arról hogy évek óta dél-amerikába vágyom, csak oda kivételesen nem merek elmenni egyedül. Jovanotti meg alighanem a legjobb fej zenész, sosem felejtem el amikor egyszer egy koncertjén sok éve a szigeten a számok között filozófiai tartalmú szövegeket olvasott fel magyarul (és persze így alig érthetően), meg kellett zabálni annyira humanista:)

    VálaszTörlés
  2. tényleg jó ez a zene :) volt régen egy kolléganőnk, akinek Jovanotti volt a kedvence, állandóan azt hallgattuk az irodában..

    VálaszTörlés