2014. augusztus 11., hétfő

Au revoir

Azt nem is meséltem, hogy töröltem magam az ismerkedős oldalról, ahonnan például a filmrendező srácot ismertem. Akkora megkönnyebbülés volt. Én igazi emberekkel akarok barátkozni, nem olyanokkal, akik virtuálisan cukik, élőben meg kiderül róluk, hogy konkrétan Quasimodo hasonmások, és tele vannak fura frusztrációkkal. 

Volt olyan is, hogy találkoztam egy fiúval, aki ott a találkozón nagyon nem tetszett, de jólneveltségből maradtam egy órát, illedelmesen válaszolgattam a kérdéseire, majd elbúcsúztam és leléptem. Ő meg utána írt egy levelet, hogy rosszul esett neki, hogy nem voltam hajlandó tovább maradni (győzködött, de mondtam, hogy nem), és hogy ő nem egy youtube videó, amit simán becsukhatok, ha már nem vagyok kíváncsi rá. Utána volt némi bűntudatom, bár esküszöm, nem youtube videóként gondoltam rá.

6 megjegyzés:

  1. Youtube videó! LOL! Hát ez kééész!

    VálaszTörlés
  2. ha azért törölted magad, amiért én is a minap, akkor hurráhurrá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom, sajnos el kell mesélned, hogy te miért törölted magad:)

      Törlés
  3. ez a youtube videó egy elég borzasztó hasonlat, viszont társkereső oldalról szerintem is mindig (haha) megkönnyebbülés leiratkozni! :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem meg pont egy youtube video, ha nem tetszik, nem kell végignézni, se hallgatni. Gondolom illedelmesen köszöntél el, nyilván fájó az elutasítás, de ezt meg kell tanulni elfogadni. Mint ahogy utasítottak már embert el álláskereséskor, iskolába jelentkezéskor és a többi.

    VálaszTörlés