2014. szeptember 29., hétfő

All the pretty things

Tegnap éjfélre készen lettem a tanmenetekkel, örüljetek velem. Mondjuk ez el is vitte a hétvégét, de legalább letudtam, őrületes munka volt. Honnan tudhatnám, mit fogok venni valamelyik osztállyal április 25-én, főleg úgy, hogy két tankönyvet veszek velük párhuzamosan, egy nyelvkönyvet és egy érettségire felkészítőt? Na mindegy, mission accomplished.

Tegnap egy kósza mondatom oda vezetett, hogy teljesen átrendeztük a nappalim, a kanapé 90 fokkal elfordult, a két könyvespolc a szemben lévő falra került. Szebb lett, tágasabb, mondjuk a komód kevésbé érvényesül, de még gondolkodom, hogy lehetne még jobb. Vicces volt azon gondolkodni, hogy hol legyen majd a karácsonyfa, valószínűleg a kanapé mögött lesz. Az ősz, a hideg beállta nálam mindig a designsponge-hoz és lakásszépítgetéshez vezet, a világ minden pénzét rá tudnám költeni a környezetemre. Jó lenne elmenni valamikor az Ikeába, a Butlersbe meg az új Kika Dekorba, most épp függönyöket szeretnék, lámpákat, takarót, meg még egy csomó mindent. Meg időt. A héten minden nap úgy este 9-ig van programom, szóval ez a projekt tolódik.

most ilyen

1 megjegyzés:

  1. klassz :) és juhúú (, hogy befejezted a tanmenetet v mit, ezt már azelőtt akartam írni, hogy a mondat második feléhez jutottam :D), illetve dejódejó, párhuzamosan lakberendeztek majd Lenszivel ,)

    VálaszTörlés