2014. szeptember 2., kedd

No need to complicate

Nyáron egyszer Nesta, a radiocafé-s Dj rakta ki a Neston FB oldalára ezt a számot, és el is mesélte, hogy a lányával strandon voltak, hazafelé a kocsiban ezt a dalt hallgatták, és a lánya a lelkére kötötte, hogy mindenképp ossza meg a hallgatókkal, mert ez annyira szép. Én akkor meghallgattam, és bár persze én is elolvadtam tőle, mégis az jutott eszembe, hogy milyen érzés lehet ezt valaki olyannal megosztani, akit nagyon szeretsz, mondjuk a gyerekeddel vagy a szerelmeddel. Hát nekem akkor olyanom egyik sem volt, és kicsit irigykedve gondoltam mindenkire, akinek van. Így jobb híján egyedül hallgattam meg jópárszor, és arra gondoltam, hogy remélem, egyszer majd én is dudorászhatom valakinek. 

Tegnap erre a dalra bújtunk ágyba, reggel 6-kor pedig rögtön az óracsörgés után elindította megint, és aztán erre mostunk fogat, miközben annyira vigyorogtam, hogy mindenfelé folyt a számból a fogkrém. Annyira jó nekem most. 

3 megjegyzés:

  1. én is imádom ezt a számot, és nagyon örülök, h ennyire boldog vagy :)

    VálaszTörlés
  2. Pár éve svajcban magányosan setalgattam a hotelben, és ez a szám szólt a rádióból, én pedig énekeltem. A recepcios srác odajott, hogy este műszak után szivesen elgitarozna-enekelne ezt nekem. Azóta az este óta nem tudok nem mosolyogni, ha ezt meghallom, meg amúgy is annyira kedves zene.
    örülök, hogy boldog vagy! :)

    VálaszTörlés