2014. október 8., szerda

Are we there yet?

Most az van, hogy sok a munka, leginkább várok dolgokat. Például:

  • A lyukasóráimat vártam, de most megérkeztek végre. Ha már itt vannak, akkor pihenek, zenét hallgatok meg blogolok.
  • Várom a délután 3 órát, hogy hazamehessek.
  • A mai próbát, hogy lássam a fiúkat, zenéljünk.
  • A próba végét, hogy lássam a pasim, hogy zuhanyozhassak és aludhassak végre. 
  • A csütörtök délutánt otthon, mikor végre megint együtt lesz a falka, és picit mariocartozhatunk a kanapén, miközben ott horkol mellettünk a két kutya jól lefáradva, tele pocakkal.
  • Várom az elutazós minihétvégénket, hogy üljünk az autóban, suhanjon mellettünk a színes táj, megálljunk ahol kedvünk van, hogy nagyokat együnk, kiránduljunk és aludjunk. 
  • Várom, hogy eljussak az Ikeába meg a Kika Dekorba (voltatok már?).
  • De legfőképp az őszi szünetet várom, ami 2 hét múlva lesz, és 11 napig tart majd. Majd alszom sokat, futással indítom a napot vagy épp pizsamában leszek délig, felfedezem Budapestet biciklivel, finomakat főzök, koncertekre meg moziba járok, délután 5-kor iszom egy pohár vörösbort, vadászok végre cipőt, felpakoljuk az autóra a bringákat és keresünk valami szép, erdei bringautat, este filmeket nézünk... Meg ilyenek. Nagyon-nagyon várom. Utána meg majd lehet várni a téli szünetet (a kollégák szerint ez a követendő technika az év túléléséhez, hát, oké).
Ezt a zenekart pedig nagyon szeretem, ismerem a leányzót aki énekel, léptünk már fel együtt, szerintem kedves kis zene, ő lép fel Emiliana Torrini előtt november 19-én az A38 hajón, menőség, nem? 

 

4 megjegyzés:

  1. Van egy forgalomtól teljesen lezárt út, ami Szentendréről meg át a Pilisen keresztül Visegrádra. Elég meredek, de gyönyörű és mivel csak a Pilisi parkerdő autói használhatják tökéletes az aszfalt, sehol egy kátyú benne. Pontos leírás itt: http://www.mozgasvilag.hu/kerekpar/turautak/szentendre_domorkapu_pilismarot_papret_szentendre, mi fel szoktunk vinni autóval a bringákat ( kb. itt van egy parkoló:https://goo.gl/maps/i6nCe) és csak a forgalommentes részen megyünk. Nekem elég kemény emelkedők vannak benne, de a link szerint csak közepes :) Vizet, kaját vigyetek, mert csak a hegy másik oldalán, Visegrádon lehet bármit venni.

    VálaszTörlés
  2. Ezek szerint mész a koncertre? Én nagyon szeretem és mennék, de a környezetemben senki még csak nem is ismeri, egyedül az exbarátom, de vele meg nyilván nem fogok koncerte menni. Hm? ;)

    VálaszTörlés