2014. október 2., csütörtök

Curry

Nálam az ultimate comfort food az ananászos-kókusztejes csirkecurry, így ma este is azt főztem magamnak, csak magamnak, sok gyömbérrel, friss citromfűvel és korianderrel. Ha beteg vagyok, másnapos, szomorú, vagy csak biztonság kell és otthon-érzés, mindig működik. Fűszeres, édes-sós, fokhagymás, krémes a kókusztejtől, kicsit pikáns, számomra a tökéletes vacsi, ma épp rizstésztával. És nem bírom elrontani, mindig tökéletes lesz. ITT, ebben a régi bejegyzésben a recept. 

3 megjegyzés:

  1. Ezt te hogy csinálod Ilonka? Mert az eredeti receptben nincs gyömbér és koriander. Engem épp ezek érdekelnek :) Friss vagy fűszer? És mikor kell belerakni? És hol lehet curry pasztát kapni??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyömbér az elején, koriander (friss, ha van) a végén. Curry paszta pl Tescoban kapható (ahol a különleges, külföldi áruk vannak), de sztem más boltban is van, de curry fűszerkeverék is jó. De ez ilyen ahogy esik úgy puffan recept, én azt rakom bele, ami épp van otthon, koriander fagyasztva van a mélyhűtőmben, de nem mindig szokott.

      Törlés