2014. október 21., kedd

SK

Reggel hajat mostam, és addig számolgattam, meg agyaltam rajta, hogy hogyan/mikor tudnék SOS eljutni fodrászhoz egy frufruvágás erejéig, hogy végül fogtam magam, és levágtam én, jó rövidre. És tök jó lett, probléma megoldva. 

Amúgy ma valahogy sikerült tökéletes időpontban ébrednem, nyűgösség/fáradtság nélkül pattantam ki az ágyból szundik nélkül, jólesett a hosszú zuhany, volt kedvem narancsot facsarni, és kivételesen egyből nyúltam a szoknyák és a harisnyák után, nem volt ott a megszokott kísértés, hogy kvázi melegítőben menjek dolgozni, de tényleg, legtöbbször úgy érzem, hogy max egy farmerhez meg egy kapucnis pulcsihoz van erőm, és legszívesebben a fejemre húznám a csuklyát. Mondjuk segít, hogy az utóbbi két hétben szinte alig kellett Budapestről jönnöm, hála a pasimnak, aki mostanában legtöbbször itt marad velem, igencsak megkönnyítve ezzel az életem. 

Tegnap voltunk épp két hónapja együtt, és szerencsére a vitáinkkal kapcsolatban úgy tűnik, én vagyok hiperérzékeny, és ha megsértődés helyett normálisan, érdemben fejtem ki a véleményem az ügyről, akkor annak ő nagyon örül, hirtelen valahogy a problémából elefánt helyett kisegér lesz és percek alatt megoldódik, és puffogás helyett egymás karjaiban kötünk ki a szép kis harmóniánkban. Hmmm. 

Ja és visszakaptam a bátyámmal Szentpétervárt megjárt fényképezőgépemet, majd fotózok nektek, jó?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése