2014. november 18., kedd

Morning

Valószínűleg sokat elmond a reggelemről, hogy zuhanyzás és hajmosás után elkezdtem visszavenni a pizsamámat, és már félig rajtam volt a nadrág, mikor rájöttem, hogy valami nem stimmel, ez a napnak nem az a része. Majd felöltöztem, nagyon csinosba, mert az az elméletem, hogy ilyenkor muszáj kompenzálni, és ez nálam eléggé jól is működik. Majd kijöttem a konyhába, bekapcsoltam a rádiót, ahol az öngyilkosságról hallgathattam meg egy könnyed kis reggeli műsort - elgondolkodtatott, milyen üzenetet szeretne közvetíteni a szerkesztő ezzel az időpont/témaválasztással, mindenesetre nekem reggel 7-kor nem esett jól. 

Aztán sütöttem magamnak tojást, meg kifacsartam 2 narancs levét, ami totál luxus hétköznap reggel, de vannak olyan napok, amikor muszáj ilyen trükkökhöz folyamodni a túlélés érdekében. Aztán a zuhogó esőben tekertem a suliba, a mozgás meg a friss levegő mondjuk jólesett. 

Sokat segítene még egy csontkovács, kozmetikus, fodrász (ide mondjuk elmehetnék, csak nem merek), némi aktív pihenés, például olvasás, mozi, sport, barátok. De majd decemberben, addig böjt van. Ja, és a kollégáim egyre nagyobb százaléka hiányzik, jó lenne nem lebetegedni (avagy barátunk, a kézfertőtlenítő).


Izziyana Suhaimi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése