2014. november 20., csütörtök

Nyau

Bocs, hogy mindig nyüszögök, de annyira hazamennék aludni. Mondjuk végre találtam (a pasim talált nekem) 2in1 kapucsínót, így legalább van kávém, az sokat kicsit segít. Ma is a túlélésre játszom, ég a szemem és fáradt vagyok, de legalább jól haladtam tegnap az írnivalóimmal. Ma délután befejezem az óravázlatokat, és akkor már csak a sallang marad. Milyen jó lenne hétvégén teljesen befejezni, hogy a jövő hétre már csak az maradjon, hogy a mentorom átnézze, és feltöltsük (sweet daydreams). 

Amúgy meg ez a mai hangulat, én legszívesebben mindig ilyen stílusban öltöznék, csak ehhez az kellene hogy 1. nyár legyen 2. mondjuk 10-re járjak dolgozni 3. ne kelljen portfóliót írnom esténként. Ilyen fémes ezüst felső kellene nekem!


Ma vagyunk egyébként 3 hónapja együtt, szerintem csinálok egy nagy salit meg sütök egy quiche-t (de szigorúan csak ha készen vagyok az óravázlatokkal), aztán remélem alszunk. :)

4 megjegyzés:

  1. pont ezen gondolkodtam ma, hogy milyen jó lenne ilyen csillogóan öltözni. mondjuk ha realisztikus akarok lenni, már az is boldoggá tenne ha felraknám ezeket a csillogó ékszereket a farmerblúzomra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt simán megteheted, pl a h&m-ben a múltkor pont fogdostam hasonló nyakláncot, nagyon szép volt, tök jó áron, értelemszerűen bizsu, de gondolom a fotón lévő csaj nyakában sem smaragdok vannak. :)

      Törlés