2014. december 15., hétfő

Short of sleep

Hétvégén minden filmen 5 perc alatt elaludtam, már csak nevetünk ezen, mondjuk lehet, hogy nem annyira vicces, hogy már úgy kell kiválasztani a filmet, amit nézni akarunk, hogy engem ne annyira érdekeljen, nem biztos, hogy normális, hogy ennyire fáradt vagyok. A napjaim erre az utolsó hétre is be vannak táblázva diákokkal, próbával, sulis karácsonyi ünnepséggel és vacsival, Budapesttel, koránkeléssel. Úgy tűnik, most sem fogom kipihenni magam, de hát ez van. 

Pedig nagyon jó volt a hétvége, szombaton munka után bementem Budapestre, este főzőcskéztünk, filmeztünk (már aki), reggel pedig villásreggeli, némi készülődés és egy nagy séta után autóba ültünk és hazajöttünk vidékre, de előtte még beugrottunk a Lidl-be, hogy vegyünk gyümölcsöket a Pavlova tortához, amit anyukám csinált életében először. Nekem ez a kedvenc sütim, nem tudom, ismeritek-e, nagyon könnyű, habcsók-szerű tésztája van, tejszínhabot toltunk rá, meg apróra vágott kivit, mangót és áfonyát. Mmmm. És kaptunk még májgombóc levest, meg vadast, ami szintén az egyik kedvenc ételem, bár mostanában mindig az a kedvencem, amit anyukám elém rak, mikor éhes vagyok. És előtte ittunk apu idei meggypálinkájából, ami nagyon vicces volt, mert nem szoktunk családilag alkoholizálni, most viszont nagyon hangulatos volt ott segíteni anyunak, hallgatni apu sztorijait, meg kerülgetni a macskát a jó meleg konyhában-ebédlőben, illett a már-már ünnepi alkalomhoz. 

Délután meg ott volt az egyik bátyám nálunk, voltunk bringázni a kutyákkal, meg... Meg aludtam. Ez volt. Most meg fáradt vagyok, nyűgös vagyok, nincs kedvem, a gyerekeknek sincs kedvük. 


                                     

2 megjegyzés: